maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan levenloos binnengebracht bij politiebureau Brokopondo

Man levenloos binnengebracht bij politiebureau Brokopondo

-

Does Travel - naar Suriname

Een 59-jarige arbeider in Suriname, is dinsdagochtend plotseling overleden in het district Brokopondo. Dit gebeurde op een heuvelachtig deel dat bekend staat als ‘Bissumbar Bergi’ te Masa Pasi.

Het slachtoffer Cicero Da Silva was samen met een collega in de auto en voelde zich op een gegeven moment niet lekker. Hij nam toen enkele tabletten in die hij had meegenomen. Op een gegeven moment kwam hun voertuig vast te zitten (foto).

De collega is toen hulp gaan zoeken bij een bestuurder die onderaan de heuvel was geparkeerd, om het voertuig van hen eruit te trekken. Toen de man terug liep naar zijn voertuig, zag hij dat Da Silva voor de auto op zijn buik met zijn gezicht in de modder lag.

Hij heeft het slachtoffer vervolgens samen met twee anderen opgetild en in de auto geplaatst en reed naar het kamp, alwaar hij werkzaam was. Vandaaruit is het slachtoffer naar het politiebureau Brokopondo overgebracht.

Het vermoeden bestaat dat het slachtoffer vanwege een acute hartinfarct is overleden. Het lijk is naar het mortuarium vervoerd. De zaak is in onderzoek bij de Surinaamse politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES