Autoriteiten treden op tegen onveilige situatie Martin Luther Kingweg

3
illegaal parkeren van containers en trekkers

Op de bermen langs de Martin Luther Kingweg worden al maanden containers, trekkers en geparkeerde obstakels geconstateerd. Dit vormt een groot gevaar voor de weggebruikers.

Het Crisisteam Infra van het Ministerie van Openbare Werken (OW) heeft afgelopen periode samen met de Milieu Politie en het Korps Politie Suriname (KPS) opgetreden tegen personen die containers en trekkers langs de weg parkeren.

Veiligheid gaat voor zegt Rodney Bouterse, coördinator Crisisteam Infra. De eigenaren zijn al een paar maanden terug aangeschreven om de containers en trekkers te verwijderen, gezien die een groot gevaar vormen voor de weggebruikers.

OW reedt hard op in deze, waarbij fikse boetes worden uitgeschreven. Volgens Bouterse moet dit een les zijn voor de eigenaren van zwaar materieel. Zes personen waren eerder aangeschreven en enkele personen werden gewaarschuwd om de objecten binnen 7 dagen te verwijderen. De ondernemers hebben geen gehoor daaraan gegeven.

OW heeft de hulp van politie Houttuin ingeroepen om enkele eigenaren van de containers op te sporen. Het ministerie roept alle personen op, die gebruik maken van de onderhoudsstrook (berm), om geen objecten te plaatsen daarop. Indien dat toch gebeurd zal het ministerie zware maatregelen treffen.


3 REACTIES

  1. Die goederen verkopen om sleepkosten te dekken…de rest gaan in ‘ s landskas.
    Een container vam 20ft brengt al gauw $5000 op
    gemodereerd

  2. zal wel weer met een waarschuwing afgesloten worden , en de containers zullen gewoon blijven staan
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.