dinsdag, mei 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVrouw (65) lag drie dagen dood in badkamer

Vrouw (65) lag drie dagen dood in badkamer

-

Does Travel - naar Suriname

Het lijk van de 65-jarige R.S. is maandagavond in verre staat van ontbinding aangetroffen in de badkamer van haar woning aan de Surindre Kanhaiweg in Suriname.

Vernomen wordt dat de vrouw alleen woonde. Ze had onderliggende ziekten, waaronder hoge bloeddruk en diabetes.

De politie werd rond 21.00u door familie en buren ingeschakeld en ging ter plaatse voor onderzoek.

De vrouw zou er al drie dagen dood in de badkamer hebben gelegen. Er zijn geen tekenen van misdrijf op haar lichaam aangetroffen.

Het lijk is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Suriname wordt, wat dit soort trieste zaken betreft, een tweede Europa; vroeger zou het ondenkbaar zijn dat een buurtgenoot drie dagen lang dood in huis zou hebben gelegen, omdat het je buren na een paar uren al was opgevallen dat er iets mis was bij een alleen wonende buurvrouw of buurman. Het is triest dat we in Suriname als buren, net als in de rijke landen, steeds meer naast elkaar i.p.v. met elkaar leven. Om met Jacko te spreken: “Sari Tori”.


  gemodereerd
 2. Wat een drama maar dat is iets wat normaal lijkt te worden in Su. Sociale controle in de buurten is er niet meer ,een ieder is op zichzelf of zit in eigen huis opgesloten achter de tralies.Dit door al die beesten die uit het oerwoud zijn en nog komen ,en zich werkeloos in al de wijken en buurten ophopen en zorgen voor onrust en criminaliteit terwijl er vroeger vriendschap, rust en sociale controle was en men klaar stond voor een ander.


  gemodereerd
 3. Het is momenteel een moeilijke tijd en we hebben het allemaal druk, maar mensen, laten we op elkaar letten en naar elkaar omkijken; sociale controle heet dat. Deze mevrouw had geen 3 dagen dood hoeven te/moeten liggen in huis.


  gemodereerd
 4. In su willen zelfs je bloedeigen dat je alleen moet wonen,maar naar Hun een kijkje te NEMEN of een steun uitte brengen willen ze niet,ze willen wel een ding ,dat je snel mogelijk zelf door natuur dood ga ,om je hele bezittingen te krijgen.
  De NOTARISSEN wet zegd ,Al laten je bloedeigen je in vuilnis ton slapen en als Hond leven ,de wet zegd,na de dood erven toch je lieve zorgzame kinderen en je exen .dus waarom zo dood Gaan ga dood in de kerk.want de kerken verbied zelfmoord val dood voor ingang kerk.want heeft geen zin als JE alleen woont en niet vo je zelfe kan onderhouden.
  Ik heb een VERZORGER genomen weet u dat men iedereen probeert deze VERZORGER uitmijn weg te RUIMEN.bij verhoor word hij ALS vyand aangenomen en in gangen laten staan,maar als er met mij IETS gebeurt Gaan ze eerste deze zelfde VERZORGER aanhouden op verdenking van MOORD.wat een wereld.


  gemodereerd
 5. Er is veel over dit onderwerp te PRATEN hoe ik reageerd Gaan ze me aanhouden en opsluiten,ik werd zelfs bedreigd dat werd door de vingers gekeken.waar is deze wet Dan?dezelfde mensen die buiten mijn bloedeigen zijn spelen baas op mijn bezittingen en zelfs Komen ze op mijn erf nu,ik leef nog maar bepaalden hebben mij Al levend dood verklaart,zelfs hen die geen stuk van mijn fam is zijn en willen mijn hele bezit veroveren.testamenten spreekt men van je onverdeeldheid mag je geven aan wie je wilt maar in prajtijk houden ze je in malligheid door te zeggen eerst verdeling dat verdeeldheid testament geven aan wie je mag!!!!!! Mijn kinderen is al jaren geen contackt met mij ALS bewijst me jongste dochter die sinds 16 jaar Al verlooft was is nu Al wettelijk getrouwd zonder dat de Vader de voogd bij cbb mee moest tekenen.gewoon DOODVERKLAART


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES