zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan op basis van camerabeelden aangehouden na diefstal SWM-meter

Man op basis van camerabeelden aangehouden na diefstal SWM-meter

-

Does Travel - naar Suriname

Gilliano M. alias ‘Dia’, is zaterdag door de politie in Suriname in de kraag gevat wegens diefstal van een meter van de Surinaamse Waterleiding Maatschappij (SWM).

Op camerabeelden is te zien dat de 45-jarige verdachte in de nacht van maandag op dinsdag 7 februari de SWM-meter op een erf aan de Adroestraat in Suriname ontkoppeld en daarna heeft meegenomen.

De poort van de bewoners was dicht, waarna de verdachte over de schutting sprong. Deze handelingen zijn vastgelegd met een beveiligingscamera (foto).

Bij zijn aanhouding op zaterdag 11 februari gaf de verdachte de diefstal toe. Hij verklaarde de meter voor de Surinaamse Centrale Markt te hebben verkocht. De heler, die de waterleiding meter heeft gekocht is nog niet aangehouden.

Dia blijft in politie arrest.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
  1. Ik hoop dat deze swm meter niet kapot is. De meeste meters zijn namelijk stuk en worden niet vervangen Door de swm. Deze maatschappij besteelt de klanten. De heren die maandelijks de stand van de meters moeten opremenstrueel verschijnen nooit. Zij stellen het verbruik vast middels een “glazen bol”..Omdat de swm het toch presteert om maandelijks het zogenaamd verbruik + huur voor een kapotte meter aan de klant in rekening te brengen
    Het is schandalig dat wij op deze wijze worden benadeeld Door de SWM.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES