donderdag, mei 30, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan die ontsnapte arrestant neerschoot klemgereden door RBTP en aangehouden

Man die ontsnapte arrestant neerschoot klemgereden door RBTP en aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

De 48-jarige Marcel B. is zaterdag door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) aangehouden aan de Kleine Saramaccastraat in Suriname. Marcel was betrokken bij een schietincident waarbij de ontvluchtte arrestant Arno G. werd beschoten aan de Vulcanusstraat.

Arno zag zijn kans schoon om uren daarvoor uit het cellenhuis van bureau Nieuwe Haven te ontvluchten. Na te zijn beschoten werd hij ter verpleging met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Na intensief speurwerk kwam Marcel als te zijn de schutter in beeld. In een grijs gelakt voertuig werd hij aan de kleine Saramaccastraat klemgereden door RBTP en aangehouden.

De schutter die een oud-bekende is van de politie, werd aan de afdeling Kapitale Delicten van de Surinaamse politie overgedragen, alwaar hij na te zijn voorgeleid in verzekering is gesteld.

Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
  1. bijlmer man(debby), jou paarse regering heeft alles laten plaatsen , maar nooit geen cent betaald he , en alles wat die camera’s opnemen , dan zien ze later dat alle criminelen van paarse afkomst zijn , ook jou vrienden van de ndp worden in de gaten gehouden ,

    je kent het toch :: wie een kuil voor een ander graaft valt er zelf in :: ,


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES