Geen schaarste aan kookgas zegt ministerie EZ

3
Voldoende gas op voorraad zegt N.V. Energiebedrijven Suriname

Het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie in Suriname (EZ) roept de samenleving op om niet in paniek te raken en niet onnodig gascylinders te kopen.

Het ministerie heeft kennis genomen van diverse videobeelden die op social media worden gedeeld, waarbij burgers in de rij staan voor het kopen van gascylinders.

In de afgelopen dagen heeft de Economische Controle Dienst (ECD) controlewerkzaamheden uitgevoerd, waarbij is gebleken dat winkeliers over voldoende gascylinders beschikken en normaal worden bevoorraad door Ogane. 

EZ roept de ondernemers ook op om niet te hamsteren. Hieraan zijn er zware sancties verbonden. Heeft u informatie over ondernemers die goederen hamsteren? Neem contact op met de klachten unit van het ministerie van EZ.


3 REACTIES

  1. Niet de schaarste aan kookgas is het probleem in Suriname. De inflatie van de SRD is het probleem; straks hebben we, net als in de tijd van Bosje, een kruiwagen nodig om de SRDs te vervoeren, die je moet betalen om een gas cylinder te kopen.
    gemodereerd

  2. henkes , misschien is het dan goedkoper om een paar srd biljetten te gebruiken om het houtvuur in brand te steken , goedkoper dan een krant
    gemodereerd

  3. geen schaarste zegt het ministerie , maar de gasverkopers plaatsen een bord met de tekst geen kookgas aanwezig , nou mensen we gaan bomen kappen , voordat het de chinezen doen
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.