maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVader vast na slaan zoontje met bezemsteel; noemt hem 'onhandelbaar'

Vader vast na slaan zoontje met bezemsteel; noemt hem ‘onhandelbaar’

-

Does Travel - naar Suriname

De 42-jarige Clyde H. is door de politie in Suriname in verzekering gesteld, nadat hij zijn 11-jarig zoontje zou hebben mishandeld met een bezemsteel. De jongen liep daardoor verwondingen op.

Volgens de vader is zijn zoon onhandelbaar.

De vermeende mishandeling vond plaats op donderdag 9 februari. De volgende dag bracht een zus van de jongen hem naar de Surinaamse politie. Ze deed aangifte tegen de vader en gaf aan dat hij de jongen op beestachtige wijze heeft geslagen.

De sterke arm stelde na de aangifte een buurtonderzoek in. Volgens de buren en huisgenoten mishandelt de vader de zoon vaker. Zo ook op bovengenoemde dag.

De politie zag op het lichaam van de jongen twee verwondingen, te weten op zijn linkerarm en rechter bovenbeen (foto’s). Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie werd de vader in verzekering gesteld.

Het verdere onderzoek is overgedragen aan de Opa Doeli.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Vaak kan je met praten meer bereiken dan slaan, maar deze
  Clyde H. denkt, nanga tranga mi o tjarie a kaw go na ping!!
  Mensen die hun kinderen mishandelen hadden vroeger ook
  veel moeten incasseren. Dus zij willen wraak nemen op hun eigen kroost, wat natuurlijk krom is! Maar goed, dat is weer zijn probleem en niet de mijne.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. Jullie sluiten de vader op. Hoe verder met de zoon. Wie gaat nu vr hem zorgen???
  Waarom geen gesprek met vader en zoon.
  Je ziet dat de situatie de Sur frustreerd.


  gemodereerd
 3. De vader heeft de jongen zeker niet wilken mishandelen….de vader moet nr huis gestuurd wrdn…hy moet vr zn kind gaan zorgen.


  gemodereerd
 4. Gelijk!! Geen vader en de jongen op en wordt een rover, neem dat maar aan. Daarom zijn er zoveel berovingen. De regering neemt een loopje met het volk en beroven t volk ook op een geraffineerde manier terwijl er zoveel rijke eigendommen het land heeft. En toch gaat men weer op de oude politiek stemmen. Geef je stem aan de kleine partijen en zul je zien dat er een beetje verandering komt maar niet aan jongeren als bouva of waidoe, want die stelen vreselijk en zijn binnen de korste keren miljoenair.


  gemodereerd
 5. bijlmer man(debby) , iets voor jou toch om dat joch te verzorgen , dan wordt jij jou frustratie misschien ook kwijt


  gemodereerd
 6. De vader moet deze jongen niet meer in zijn huis laten wonen. Als de zoon niet kan luisteren naar de regels van het gezin, vader, het huis, recht en wet kan hij beter zijn bundel pakken en ophoepelen.

  aron, bruma, ferrier dachten ook dat Suriname gereed was om haar eigen broek op te houden. Het leger van ddb, slechte economie en slechte en niet genoeg beheer van financiën van Suriname, inkomsten, laag geletterdheid van Surinamers, enz laten de heden zien wat er van Suriname en de Surinamers is geworden.

  De creolen ea die nu demonstreren stammen af van slaven, contractarbeiders, hun voorouders hadden geen rechten, wel plichten, hadden niets, ook geen mensenrechten. Deze mensen die nu demonstreren hebben gezien hoe de kolonisten leven en willen nu allemaal de kolonist zijn, ddb was daar de nr 1 in en zo zijn er nog velen. Zie de nieuwe kolonisten die net als hun meester van de koloniale tijd nu in de 21 ste eeuw de nieuwe kolonist willen zijn.

  Ophoepelen en gaan jullie je eigen ondernemingen opzetten, dan zullen jullie zien wat werken is, ondernemen is, productie van goederen is, exporteren is en valuta verdienen is.

  Schamen jullie jezelf niet dat jullie het gedrag van jullie meester de kolonist na-apen. Kijk eens heel goed naar jezelf en zie welke beroepen jullie willen doen. ja!, precies als die van jullie meester tijdens de koloniale periode.

  Ophoepelen stelletje hangmatliggers. Een schaamteloze volk.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES