maandag, juni 24, 2024
HomeNieuws uit SurinameHonduras walst over U-17 Suriname met 6-1

Honduras walst over U-17 Suriname met 6-1

-

Does Travel - naar Suriname

De U-17 voetbalselectie van Suriname heeft zondag in het kwalificatietoernooi in Guatemala voor het Concacaf kampioenschap, met 6-1 verloren van Honduras.

Honduras begon de wedstrijd aanvallend en gaande weg werd het tempo opgekrikt. Het aanvallend spel werd vroeg beloond met een doelpunt in de 5e minuut. Bij de rust stond Honduras met 2-1 voor.

In de tweede helft liepen zaken totaal verkeerd af voor Suriname. Honduras speelde beheerst en trokt op een gegeven moment de wedstrijd naar zich toe. De eindstand werd uiteindelijk bepaald op 6-1.

Suriname zit in groep H met Honduras, Haïti en El Salvador. Morgen speelt Natio tegen Haïti en donderdag tegen El Salvador.

De Surinaamse selectie staat onder leiding van Aldrin de Baas en Johan Vorswijk.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
 1. Die ene speler ik het midden heeft misschien goed gedaan om naar de grond te staren tijdes de photoshoot.


  gemodereerd
 2. Het is een utopie om te denken dat er binnen de Svb mensen rondlopen. Die het voetbal in Suriname een kwaliteits injectie kunnen geven. Het is een amateuristisch geheel die eigen gewin, boven de doelstellingen van de bond zet. Ondanks het zoveelste bewijs dat men totaal ongeschikt is om de kar te trekken, wenst men aan te blijven en maling te hebben aan de gevoelens binnen de samenleving. Deze uitslagen zeggen veel over de verhoudingen binnen de voetbalwereld. Svb had Gorre nooit moeten ontslaan.. dat was iemand met een visie en hart voor natio. Zeer zeer triest allemaal..


  gemodereerd
 3. Soso las’ teng nanga moni. De komende 5 jaren niet meedoen aan Internationale wedstrijden en hard(er) werken aan de pupillen/jeugdselecties.
  Berichten in de média geven aan dat natio de komende maand in Panamá zal uitkomen tegen de nationale ploeg van Argentinië. Wordt een ramp.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES