HomeNieuws uit SurinameHonduras walst over U-17 Suriname met 6-1

Honduras walst over U-17 Suriname met 6-1

-

Does Travel - naar Suriname

De U-17 voetbalselectie van Suriname heeft zondag in het kwalificatietoernooi in Guatemala voor het Concacaf kampioenschap, met 6-1 verloren van Honduras.

Honduras begon de wedstrijd aanvallend en gaande weg werd het tempo opgekrikt. Het aanvallend spel werd vroeg beloond met een doelpunt in de 5e minuut. Bij de rust stond Honduras met 2-1 voor.

In de tweede helft liepen zaken totaal verkeerd af voor Suriname. Honduras speelde beheerst en trokt op een gegeven moment de wedstrijd naar zich toe. De eindstand werd uiteindelijk bepaald op 6-1.

Suriname zit in groep H met Honduras, Haïti en El Salvador. Morgen speelt Natio tegen Haïti en donderdag tegen El Salvador.

De Surinaamse selectie staat onder leiding van Aldrin de Baas en Johan Vorswijk.