woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieWinkel in Commewijne onmiddellijk gesloten vanwege hamsteren gascylinders

Winkel in Commewijne onmiddellijk gesloten vanwege hamsteren gascylinders

-

Does Travel - naar Suriname

Deze winkel te Weg naar Peperpot is vandaag tijdens controle met onmiddellijke ingang gesloten door de autoriteiten vanwege hamsteren van gascylinders.

De sluiting gebeurde in het bijzijn van de districtcommissaris (dc) Mohamedsafiek Radjab en in overleg met het waarnemend hoofd van de Economische Controle Dienst in Suriname (ECD).

Geconstateerd is dat de winkelier gascylinders aan het hamsteren was. De controle geschiedde nadat er klachten binnenkwamen dat hij al een paar dagen aangaf geen gascylinders in voorraad te hebben en weigerde te verkopen.

Om de samenleving tegemoet te komen heeft de dc in samenspraak met de ECD besloten om de gascylinders morgen alsnog ten verkoop aan te bieden in het bijzijn van de bestuursambtenaren en eventueel een vertegenwoordiger van de ECD, tegen de prijs van SRD 49,50 (28 lbs).

Belanghebbenden kunnen vanaf 8u ’s morgens aanwezig zijn. Er zullen 147 gascylinders verkocht worden.

De winkel blijft tot nader order gesloten. De dc geeft met de sluiting een sein aan andere winkeliers binnen zijn district om zich te onthouden van soortgelijke hamster praktijken.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. Goed zo. Per direct sluiten en een fikse boete laten betalen.
  Sluiten voor 2mnd…dan zullen ze het leren. Ook smerige restaurants moeten ze voor 2mnd sluiten oom al hebben ze schoongemaakt.
  Goed dat de bewoners melding genaakt hebben. En dat er gelijk is opgetreden Zo hoort het Ga zo door.


  gemodereerd
 2. Deze chinees doet zullks vaker….ooit verkocht hy de gasbommen al duurder…paar jaren geledeb


  gemodereerd
 3. Hopelijk alledrugs verniegtigd door politie in suriname ik wil naar warme suriname komen hopelijk in suriname beter, want in nederland gebruikt politie ook vrouwen en mannen flink drugs die duivels gebruiken zoveel dat hun verstand pulp worden en alleen geld ruiken grote rioolratten hun in nl.


  gemodereerd
 4. Dit is nu beleid, bestuurszaken, recht en wet. Spijkers met koppen slaan en wie zich niet aan wet en recht houdt keihard aanpakken en orde op zaken stellen en het leven van de burgers/consument goed verloopt.

  Op alle gebieden moet men dit toepassen, mensen die de straat als afvalbak zien, orde verstoren, mensen die chaos scheppen, hard rijders in het verkeer, hoeren, pooiers, geteisem, drugsverkopers, hangmensen op straten, openbare leven onveilig maken, luilakken, zwervers, enz.

  Surinamers moeten worden her opgevoed en zich aan regels en wetten houden.


  gemodereerd
 5. 147 is ook niet veel. Ik hoop dat iedereen die dit doet een boete van 200.000 krijgt. Ook de figuren die gasbommen smokkelen.
  Slappe regering


  gemodereerd
 6. sandra , jij bent zo stoned als een garnaal , en jij wilt naar Suriname komen , gaat niet hoor het is verboden om lachgas mee te nemen
  en jij bedoelt zeker de rioolratten in de bijlmer


  gemodereerd
 7. pol , deze winkel kan ook van een ander bevolkingsgroep zijn , maar dat terzijde , deze winkelier is gewoon een crimineel en moet door zijn handelingen achter slot en grendel en de winkel definitief sluiten , alle gasbommen en alle andere producten verkopen , met de huidige prijzen , en de totale opbrengst doneren aan zwakke groeperingen , bijv. ouderen en mensen met een beperking
  en dat dit dan een les is voor alle ondernemers , gaan zij zich ook crimineel gedragen dan overkomt hen hen zelfde lot


  gemodereerd
 8. Het leven, economie, van Suriname kan alleen beter gaan of sneller herstellen door de sterke Surinamers in Nederland die valuta hebben.

  Deze Surinamers kunnen er zorg voor dragen dat hun eigen zaken e/o van de directe familie inkomsten en uitgaven in balans zijn of de saldo altijd positief is zowel in Suriname als buiten Suriname voor hun families.

  Iedere Surinamer moet voor zich zelf nagaat hoe als ze naar hun eigen leven, financiën op de bankrekeningen van werk/ hun ondernemingen, hun goederen zijn. Als deze goed tot summa cum laude is volgens wet en recht in Nederland zal het voor de familie in Suriname meestal ook summa cum laude zijn. Deze families hebben hun zaken dus met de hoogste lof in Suriname. Deze families hebben dus geen problemen, waar ze ook ter wereld gaan.

  Aangezien in Nederland vele Surinamers hun zaken niet goed tot summa cum laude is, maar er meer sprake is van meer dan 3/4 dl vd Surinamers in Nederland financiën, goederen, kapitaal in Nederland meer rood is, zullen deze voor hun families in Suriname weinig of niets kunnen betekenen.

  Ik plaats deze posting om aan te geven dat diaspora mensen heel belangrijk zijn voor families in de thuislanden door de grote geld overmakingen die deze mensen doen. Wat ook belangrijk is bij deze valuta van diaspora mensen naar hun thuislanden, cq Suriname is, wat gebeurt er met deze valuta. De meeste van deze valuta wordt gebruikt voor consumeren van de familie in Suriname. Hierdoor schiet het land ook niet veel op. Het zou beter zijn dat deze valuta wordt gebruikt om te gaan ondernemen oa in de productiesector. Hierdoor kunnen deze mensen hun eigen ondernemingen opzetten, producten gaan maken en deze gaan exporteren en hiermee oa op de CARICOM-markt valuta mee te verdienen.

  Surinamers die valuta over maken naar Suriname kunnen daarom beter nagaan wat ze met hun valuta willen. Consumeren door familieleden of in de productiesector en export; Zeevisserij sector, landbouwsector, rijst, groenten, tomaten, fruit, kippenvlees, planten, toerisme sector, eco-toerisme.

  Hiermee worden de SuriNeds ook ondernemers en samen met de families in Suriname hun eigen ondernemingen leiden en groter maken. Dus Surineds investeer je valuta beter in ondernemingen dan je valuta aan familie sturen die wordt geconsumeerd.

  Hierdoor kan men zien wat er met de diaspora valuta gebeurt, de valuta niet verloren gaat de familie in Nederland als in Suriname ondernemingen hebben, de overheid ook verdienen oa door export, belastingen, enz.

  Surineds denken jullie goed na, wat het beste is met jullie valuta? consumeren of het willen behouden en meer valuta uit te halen door middel van bestaan in Nederland en Suriname.


  gemodereerd
 9. als j ondankbaar bent gt karma vo j kome…..die hele oost west bouta 💜 lin money foe mekie, die bosje brug weer een lening foe joe plata goh no tek veer moro ….ie bai wagie. bouta lin money baka foe pot watra drapi gie joe foe joe was a plata raas fie …..bouterse is niet goed ??? joe mek wang owroe paë sa joe sab tak i licht op en na wang verkrachter kom kies joe ….🤬🤬🤬

  ai jullie stomme mensen tek slag jereh tek slag 🐄lo dommies…..dong mie no mang verstang fa sma dong so..
  . 🤬🤬


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES