donderdag, maart 28, 2024
HomeOnderwerpenSportReal Madrid wereldkampioen na 5-3 overwinning op Al Hilal

Real Madrid wereldkampioen na 5-3 overwinning op Al Hilal

-

Does Travel

Real Madrid heeft zaterdagavond in Marokko het wereldkampioenschap voor voetbalclubs gewonnen. De Spaanse winnaar van de Champions League versloeg in de finale Al Hilal uit Saudi-Arabië met 5-3.

In de 13e minuut opende Vinícius Júnior de score voor Real Madrid na een knappe pass van Karim Benzema. In de 18e minuut bracht Federico Valverde de score op 2-0. In de 26e minuut antwoorde Al Hilal door een doelpunt van Moussa Maréga 2-1.

Na de rust werd het tempo aan beide kanten opgevoerd. In de 54e minuut liep Real verder uit na een doelpunt van Benzema 3-1. Niet lang daarna, in de 58e minuut, maakte Valverde 4-1 voor de Spaanse ploeg.

In de 63e minuut scoorde Luciano Vietto voor Al Hilal en bracht de stand op 4-2. Vinícius was nog niet klaar en maakte in de 69e minuut nog een goal voor Real 5-2. In de 79e minuut wist Vietto wederom het net te vinden voor Al Hilal 5-3.

Beide ploegen kwamen hierna niet meer tot scoren. Real Madrid heeft voor de vijfde keer beslag gelegd op de wereldtitel bij de clubs.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

2 REACTIES
  1. Dit keer geen messi! @wat als jij gaat komen voetballen met je kliek van wkn gaan ze zowel in suriname als nederland je poten en al je botten breken dan pas ga je janken Wat. Au au.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES