Jongeman zonder rijbewijs knalt tegen EBS stroompaal en eindigt in trens

9
Jongeman zonder rijbewijs knalt tegen EBS stroompaal en eindigt in trens

Bij een eenzijdig verkeersongeval afgelopen nacht aan de Martin Luther Kingweg in Suriname, is deze auto tegen een EBS paal geknald en daarna in een trens geëindigd.

Het ongeval gebeurde iets voor 01.30u op het gedeelte tussen de Livorno-Beekhuizenweg en de Menkendam. De bestuurder van de auto reed over bovengenoemde weg, komende uit de richting van de Dageraadweg. Voorbij de Livorno-Beekhuizenweg verloor hij de controle over het stuur en raakte van de weg.

Hij ramde eerst een stroompaal van het Surinaamse energiebedrijf EBS en kwam daarna met het voertuig in een trens. De bestuurder verklaarde tegenover de politie dat een auto die voor hem reed ineens remde en hij vervolgens moest uitwijken om een aanrijding te voorkomen.

Vernomen wordt dat de auto niet van de jongeman is die achter het stuur zat. Deze bestuurder is niet in het bezig van een rijbewijs en werd naar het politiebureau meegenomen.

De buurt was enige tijd afgesloten van elektriciteit.


9 REACTIES

 1. Opsluiten. Degene van wie de auto is ook en als het op zijn naam gekocht is de verkoper. Er moeten grenzen getrokken worden
  gemodereerd

 2. M.a.w. je reed te dichtbij je voorrijder. Je “zat op z’n staart” lummel. Kies’ ju moi idioot.
  gemodereerd

 3. M.a.w. het was niet zijn schuld dat hij de EBS paal kapot reed en in de sloot belandde zonder rijbewijs; juist op het moment dat de bestuurder voor hem afremde, zou hij namelijk zijn rijbewijs gehaald hebben.
  gemodereerd

 4. De eigenaar van het voertuig moet opgesloten worden. Er moet nu eindelijk wat hier aan gedaan worden.
  gemodereerd

 5. Deze ellendige hufter. Nu is het een stroompaal, wat op zich al erg genoeg is, maar voor hetzelfde geld was het een mens. Vette boete geven voor rijden en niet in het bezit zijn van een rijbewijs, de stroompaal hebben beschadigd en de buurt in het donker is gedompeld. Hoe komt deze idioot aan die auto? Niet de eerste de beste, meneer rijdt MB, een Vidz is te min. Naast de boete moet hij ook opgesloten worden, liefst voor lange tijd.
  gemodereerd

 6. Sorry, deze idioot reed niet in de Mercedes. Dat was het ander geval die de auto ook in het kanaal parkeerde en op de vlucht sloeg. Ook zo een randdebiel.
  gemodereerd

 7. bijlmer man(debby) , zo jij wilt jou eigen vrienden opsluiten , jij hebt alleen maar vrienden hier die zonder rijbewijs rijden , en vrienden die mensen overvallen en knevelen , en jij hebt ook vrienden die moordenaars zijn
  laatst zei jij ze moeten criminelen half dood slaan , maar half dood bestaat niet ,wat wel kan is dat jij met een knuppel of hamer of houwer een crimineel bewerkt dat de crimineel zwaar gewond raakt en dat hij toch dood gaat aan die verwondingen
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.