Autobestuurder krijgt epilepsieaanval bij pompstation Tourtonnelaan

5
Autobestuurder krijgt epilepsieaanval bij pompstation Tourtonnelaan

Een 39-jarige man heeft vrijdagavond een epilepsieaanval achter het stuur gekregen bij een pompstation aan de Tourtonnelaan in Suriname.

De bestuurder stond op het punt om brandstof te tanken toen hij plotseling de aanval kreeg. Daarbij bleef zijn voet vast op het gaspedaal, maar gelukkig stond de wagen op park.

De politie en ambulance werden gealarmeerd en arriveerden heel snel ter plaatse.

De man is met de ziekenauto afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp. Over zijn gezondheidstoestand is weinig bekend.


5 REACTIES

 1. Is er geen een wet dat verbiedt dat mensen die epilepsie hebben, plaatsnemen achter t stuur?? Heeft deze persoon onlangs niet gelezen in de krant eat er is gebeurt met iemand die een aanval heeft gekregen achter t stuur??? Ach man…men denk te vaak dat het ze niet kan overkomen. Zeer onverantwoordelijk gedrag van deze persoon.
  gemodereerd

 2. Dit is al de tweede keer binnen korte tijd dat een persoon achter het stuur een epilepsie aanval kreeg , terwijl ik nooit eerder vernomen heb dat zoiets gebeurd is in Suriname. Zou het kunnen dat de bestuurders, waarvan een bezig was te tanken, de aanval kregen toen ze beseften hoeveel we nu voor benzine moeten betalen?
  gemodereerd

 3. Ai, wat zielig veel sterkte voor deze man triest mang. Waarom Mijn geile buurvrouw waarom krijgt zij niet een epileptisch aanval als ze zogenaamd mij kook geuren ruikt en altijd ruzie met mij zoekt en mij flink laat pesten door kanker racistische politie in nederland roze zwarte blonde vette rot bastaard duivels hoeren in nederland.
  gemodereerd

 4. @John, de bestuurder is de devil himself …hij weet dat hij epilepsie aanvallen krijgt maar neemt toch plaats achter het stuur en brengt niet aleen zichzelf, maar ook anderen in gevaar..voor hetzelfde had hij daar een pompbediende doodgereden……
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.