EZ: Sancties voor ondernemers die gascylinders hamsteren

2
gascilinder

Het Ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie in Suriname (EZ) heeft in de afgelopen periode klachten ontvangen van consumenten over goederen die worden gehamsterd.Er zijn vooral klachten over gascylinders die worden gehamsterd, vanaf er bekendgemaakt is dat de kosten daarvan verhoogd zullen worden.

Op grond van het Decreet tegengaan van hamsteren, is het verboden om goederen te hamsteren en zal het ministerie daarom terstond overgaan tot het opleggen van sancties indien een ondernemer zich hieraan schuldig maakt.

Het ministerie doet er alles aan om de prijzen voor consumenten beheersbaar te houden. Consumenten kunnen klachten blijven indienen via de verschillende kanalen. De Economische Controle Dienst (ECD) van het ministerie is dagelijks in het veld voor controlewerkzaamheden.

Consumenten en ondernemers kunnen klachten indienen via:
Whatsapp +5978530915
Email : klachten.unit@gmail.com
Verkort nummer: 1940


2 REACTIES

  1. EZ , klanten mogen toch wel hamsteren als ze geld hebben , want straks is een gasbom alleen nog maar te koop voor de rijken , of wilt u dat mensen bomen gaan kappen om het hout te gebruiken voor het koken , vroeger werd en op een houtvuur gekookt , nu zijn er veel meer mensen dus alle bomen zullen verdwijnen hier in Paramaribo en in alle plaatsen , en ebs zal met die gasbommen blijven zitten , leo ga jij die die gasbommen dan geven aan jou mensen in het binnenland
    gemodereerd

  2. WAT, je schrijft de meest onnozele troep. Maar dat zijn we gewend van je.. de mensen in het binnenland zullen de gasbommen juist niet missen, want daar is genoeg alternatief om anders te koken..maar dat snappen jou kleine hersentjes niet je he? Praat over jou regering die jij zo aanbidt en de mensen dit aandoet straks weer. Verdraaier
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.