zondag, juni 23, 2024
HomeNieuws uit SurinameVHP reageert op ludieke berichten van bedrijven over de kleur oranje

VHP reageert op ludieke berichten van bedrijven over de kleur oranje

-

Does Travel - naar Suriname

Op social media zijn bedrijven in Suriname de afgelopen dagen een ludieke actie gestart, waarbij onder andere de kleur oranje op de korrel wordt genomen. Met de kleur wordt in berichten en memes verwezen naar de partij van de Surinaamse president Santokhi: de VHP.

De partij heeft hierop geregeerd en heeft laten weten dat ze alle begrip heeft voor bedrijven die op ludieke wijze uiting willen geven aan hun gevoelens vanwege de moeilijke tijd waar wij met zijn allen doorheen gaan. 

De partij zegt in een verklaring dat zij te allen tijde het recht op vrije meningsuiting respecteert en niet zal toestaan dat burgers en bedrijven in dit recht worden beknot. 

Een bericht waarin namens ‘de VHP Commissie’ beweerd zou worden dat de VHP niet zal schromen gevolgen te koppelen aan deze actie, is daarom absoluut fake.

Het bericht wordt volgens de partij via de pagina ‘Ibri Bodje Na Bodje’ verspreid. De VHP laat weten dat haar media commissie geen eigen Facebookpagina heeft en dat er ook via die gelijknamige pagina fake news wordt verspreid.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. Als je succes hebt leidt dit altijd tot afgunst en haloers gedrag. Men lijdt honger echter overal op de wereld gaat het slecht en wordt alles veel duurder. In landen met een sterke economie is men zich van de situatie bewust maar wordt de regering zelden als zondebok neergezet omdat de bevolking op de hoogte is van de economische situatie en de oorzaak. In plaats daarvan neemt men nog een extra baan of laat men zich omscholen. Niet in dit land. Dit land bestaat voor 73% uit profiteurs en parasieten die hun hoop op anderen vestigen. Van werken hebben ze nooit gehoord maar wel een hele grote mond opzetten tegen de Regering van Santokhi. Een ding weet ik zeker. Met zo een luie mentaliteit komt dit land nooit vooruit.
  Het zal bij een droom blijven dat deze regering naar huis gestuurd moet worden waarna alles goed komt.


  gemodereerd
 2. Alleen mensen en partijen, die niets te doen hebben, reageren op ludieke nep berichten. En als de grote oranje olifanten zoveel van vrije meningsuiting houden, waarom veranderen ze als bij toverslag in zielige paarse ezels, wanneer ene Macoe zijn mond opendoet?


  gemodereerd
 3. Zolang er DOMME figuren in overvloed zijn zal er nooit vooruitgang zijn……
  Deze domme figuren zullen altijd de kont van criminelen en moordenaars blijven kussen en adoreren.

  Degene die WEDEROM VERANTWOORDELIJK is geweest voor de ellende wordt geadoreerd door deze figuren..

  kijk goed om je heen, constateer, relativeer….waarom gaan deze luie domme figuren niet HUILEN bij de rover/veelvuldige moordenaar te leonsberg…..die keer op keer het land failliet heeft achtergelaten….


  gemodereerd
 4. Ja ja geschiedenis is niet voor niets
  Daarvan moet je leren en niets is nieuw in Suriname
  Alleen heeft het een andere jas aan
  Een land vertegenwoordigen is niet niets
  Maar eerlijkheid is belangrijk
  Maar onderdrukking en honger kunnen tot waanzin lijden
  De omstandigheden zijn schrijnend
  Suriname is verpauperd in deze 2 of 3 jaar is triest
  Hopelijk komt het goed met oprechtheid


  gemodereerd
 5. Wij als normaal denkenden kunnen de Paarse ratten niet overtuigen dan Chan en Lonny niks kunnen doen met de
  armoede. Deze 2 Comedianten hebben de armoede gekregen
  van DDB en zijn mede fossielen. Maar de Paarse ratten willen dat niet weten, daar zijn ze te stom voor!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 6. Het bedrijfsleven laat op een zeer creatieve manier haar ontevredenheid zien. Met een sneer naar de kleur oranje laat men blijken dat ook deze regering ONBETROUWBAAR is gebleken.

  Daarvoor had men immers gestemd, ze hadden het VERTROUWEN in een nieuwe wind en nieuw beleid, maar helaas…
  De IMF zwaait als het zwaard van Damocles boven Suriname en van de 40 punten die nodig zijn om niet op de financiële blacklist te staan is er slechts 1 punt gerealiseerd.

  Die licht in de tunnel bleek gewoon een Chinese flashlite met felle LED-lampjes…


  gemodereerd
 7. Het bedrijfsleven is de “orange movement” al spuugzat. Geef ze ongelijk. De mooie beloftes die zijn gedaan zijn net als de luchtkastelen en podiumtaal van opa Desi.

  Eerst was het paarse rommel, nu is het voornamelijk oranje rommel met wat gele, rode en groene stippen voor de variatie. Deze clowns maken je niet aan het lachen…


  gemodereerd
 8. waarom zo’n poespas om de kleur oranje , het is geen kleur van zich zelf , als je rood en geel mengt krijg je oranje , nou en , paars is ook geen kleur , als je rood en blauw mengt krijg je paars , nou en , maar politiek is paars Paars of violet is de kleur van luxe. Het weerspiegelt het gevoel met royaal, stijl, rijkdom en spiritualiteit. De kleur paars is eeuwenlang gebruikt door mensen die een elitaire status bekleedden , dus gewoon een stelletje galbakken , dieven en moordenaars


  gemodereerd
 9. Heel veel domme figuren komen hier hun gal spuwen is te merken. Totaal geen inhoud en kennis van zaken.. Je moet wel een zieke geest zijn als je deze regering het goed vind doen. Of je zal wel in Nederland wonen en je verwesterde denkwijze erop loslaten.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES