vrijdag, mei 31, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieTerreinwagen schept voetganger op Oost-Westverbinding

Terreinwagen schept voetganger op Oost-Westverbinding

-

Does Travel - naar Suriname

Op de Oost-Westverbinding in Suriname, heeft een terreinwagen een voetganger geschept. Het voertuig reed op voornoemde weg vanuit Moengo richting Paramaribo, toen het ter hoogte van Perica mis ging.

Het slachtoffer is een man die na de botsing niet aanspreekbaar in het gras lang de weg lag. De bestuurder wilde de plaats verlaten, maar werd door voorbijgangers hierop aangesproken.

Op beelden die de redactie van Waterkant.Net binnen kreeg is te zien dat de vooruit van terreinwagen aan de linkerkant beschadigd is. De aangereden man ligt ook aan de linkerkant van de weg (foto’s).

Op het moment van schrijven was de Surinaamse politie alsook een ambulance niet aanwezig. Ook is het niet duidelijk wat de toestand van het slachtoffer is.

Later meer.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Als je blieft geen straf geven, gewoon aan de familie van
  de slachtoffer uitleveren! En laat deze mensen hem zelf berechten nadat hij eventueel ziekenhuis/ begrafenis
  kosten heeft voldaan!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. als voetganger ben je vogelvrij verklaart hier in Suriname , zelfs waar voetpaden zijn,
  die ddb klotenweg van a naar nergens is door ddb aangelegd omdat hij een project wilde dat ook afgemaakt werd , maar hij heeft de bewoners daar bedrogen , die wachten nog steeds op hun geld van hun gronden , en een torenhoge schuld aan die chinezen heeft hij ook nooit betaald , en die chinezen eisen dat deze regering op de proppen komt met geld, deze regering doet dat zeker , ze betalen alles netjes op tijd , maar de werkende klasse betalen het gelach
  daarom gaat de prijzen van brandstof en kookgas omhoog , en ook de subsidie voor stroom gaat weg , ja leo wilt geld zien , dan kan hij dat stelen , maar ook de koers stijgt verder , dus ook de levensmiddelen worden weer duurder , en ze blijven de slm steunen met miljoenen US$


  gemodereerd
 3. Het kan niet anders; de bestuurder van de terreinwagen heeft als een beest gereden. Gelukkig is het de omstaanders gelukt dat hij er niet vandoor is gegaan. Zou me niet verwonderen als hij niet in het bezit van een geldig rijbewijs is.


  gemodereerd
 4. De weg was zou schoon aan de zijkanten. Door dat hoge gras kan je niet op het trottoir.
  En die idioot ziet toch dat er iemand loopt, rem af en passeer


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES