maandag, juni 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitiebureau Boskamp wordt nieuw leven ingeblazen

Politiebureau Boskamp wordt nieuw leven ingeblazen

-

Does Travel - naar Suriname

Na jaren gesloten te zijn geweest is recentelijk een aanvang gemaakt met de renovatie van het politiebureau te Boskamp in het district Saramacca.

Dit project wordt op verzoek van districtscommissaris (dc) Sherin Bansi-Durga in partnerschap uitgevoerd tussen Staatsolie Maatschappij Suriname N.V. en het commissariaat.

De oliemaatschappij komt in met de financiering van de materialen terwijl de technische dienst van het commissariaat belast is met de renovatiewerkzaamheden.

De dc geeft aan dat met de renovatie en het weer in gebruik nemen van het politiebureau een grote wens van de gemeenschap van Boskamp in vervulling wordt gebracht.

Het vissersdorp is vooralsnog voor politiezaken helemaal afhankelijk van het politiebureau te Calcutta.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Proficiat districtscommissaris (dc) Sherin Bansi-Durga. Met deze actie heb je een bezigheidstherapie gecreëerd voor een paar werkloze ambtenaren in jouw district. Nu nog werk zoeken voor de andere 1.000 werkloze ambtenaren. Advies: ga bij minister Nurmohamed te rade. Die heeft geweldige werkgelegenheidsprojecten.


  gemodereerd
 2. nu zie je dat 10 jaar lang geen onderhoud is gepleegd aan overheidsgebouwen he parmessar , maar door goed optreden van welwillende mensen , wordt deze vervallen politiebureau in Boskamp opgeknapt zodat er weer politie ambtenaren daar aanwezig zijn en dat geeft zeker een goed gevoel voor de Boskamp bewoners
  eindelijk doet Staatsolie iets goeds , nu naar het volgende vervallen gebouw he Staatsolie, want jullie winst zal zeker toenemen met de prijsverhogingen van benzine en diesel , en straks in maart als er weer prijsverhogingen komen van benzine en diesel dan gaan jullie baden in het geld net als Dagobert Duck die dat dagelijks deed


  gemodereerd
 3. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Politiebureau Boskamp in het district Saramacca wordt nieuw leven ingeblazen.
  Eindelijk.
  Prima dat het nu is aangepakt.

  Maar wij wachten nog steeds met het afbouwen van het geplande nieuwe Hoofdbureau van Politie op de hoek van de J.A. Pengelstraat v/h Wanicastraat en de Gemenelandsweg in Paramaribo.

  In het DNA noch in de media wordt er hierover gesproken.
  Wat een KAPITAAL vernietiging.

  Misschien heeft onze @Kwaloe van Helena Christina meer informatie hierover.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES