Doden en gewonden bij zware aanrijding Afobakaweg

1
Foto's via Facebookgroep Verkeers Updates Su

De verkeersbarometer in Suriname is maandagavond weer gestegen. Bij een zware aanrijding aan de Afobakaweg zijn er twee doden en meerdere gewonden gevallen.

Het gaat om een aanrijding tussen een Noah busje en schoolbus bij mast 54.

Enkele inzittenden van de Noah raakten bekneld en moesten door de brandweer bevrijd worden. De slachtoffers zijn per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp.

De schoolbus is op z’n kop beland. Een aantal inzittenden zijn ook gewond geraakt en zijn afgevoerd naar de polikliniek van Klaaskreek.

De oorzaak is nog onbekend. De verschillende Surinaamse politie-eenheden zijn ter plaatse bezig met het onderzoek.


1 REACTIE

  1. ai nu wordt het bevestigd sommige Surinamers leren het niet….na verstang oen no abi of na stoer oen e plei..weh loekoe nou omen ma, pa, pikin nanga tra famirie eh bari bakka omdat wen onverantwoordelijke chauffeur rij lek wan mars bakka….ik weet niet meer wat er moet gebeuren dat ze het afleren. Verplicht de veroorzakers van aanrijdingen om de kosten te betalen van ziekenhuis, medicijnen en begrafenissen. Verzekerings maatschappijen moeten het toch op een of andere manier kunnen verhalen op de veroorzaker want door dit soort onnodige shit drukt het op de kosten van ziekenhuizen en medicijnen. Het hele volk wordt de dupe hiervan. Laat de veroorzaker opdraaien voor alle kosten dan zullen ze hopelijk voorzichtiger rijden. Een eenvoudige uitvaart kost a bij de SRD 40.000 volgens mij…laat de veroorzaker tot zn laatste onderbroek verkopen om de kosten te betalen. het moet nu afgelopen zijn met deze shit.
    mensen…als je in een auto zit en de bestuurder rijdt al een ka..laat ze stoppen en stap uit! Als je loopt is de kans dat je veilig aankomt op de plaats van bestemming, vele malen groter.
    Echte hersenloze garnalen nemen plaats achter het stuur tegenwoordig.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.