donderdag, mei 30, 2024
HomeOnderwerpenGezondheid205 nieuwe coronagevallen en 2 doden geregistreerd in januari

205 nieuwe coronagevallen en 2 doden geregistreerd in januari

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname zijn er in de maand januari 205 nieuwe coronagevallen en 2 doden geregistreerd. De nieuwe besmettingen zijn voornamelijk geconstateerd bij personen van Paramaribo (64) en Wanica (29).

Dat blijkt uit de laatste update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. Uit de cijfers blijkt verder dat 27 personen in de ziekenhuizen en 5 op de Intensive Care zijn beland.

Gedurende deze periode komen er veel gevallen van griep voor, echter is het onderscheid tussen een griep en Covid-19 alleen te doen middels een Covid-19 test.

Griep komt in verschillende varianten voor en gezien er nog veel Covid-19-besmettingen zijn, is het sterk aangeraden om te swabben indien u de symptomen en/of verschijnselen van griep heeft. Alleen door te testen weet u wat het in werkelijkheid is.

Symptomen en/of verschijnselen:

 • Koorts (ten minste 37,5°C) zonder duidelijk ander focus (of koortsig gevoel)
 • Hoesten
 • Verlies van smaak of reuk
 • Lichaamspijnen of spierpijnen zonder duidelijke andere oorzaak
 • Diarree of braken
 • Misselijkheid
 • Vermoeidheid
 • Koude rillingen
 • Kortademigheid
 • Keelpijn
 • Verwardheid
 • Hoofdpijn (relatief vaak retro-orbitaal)
 • Loopneus

Hieronder het dashboard na de update.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Alleen in dom Suriname houden ze mensen nog bezig met die gekte.. bij een achtergesteld volk kan dat gewoon. Blanke canadezen hebben ons hieruit moeten helpen anders zaten we nog steeds in lockdowns en boosters en dat zou ons Watje zo fijn vinden samen met wat andere griezels.


  gemodereerd
 2. God behoede ons want deze regering hft de covidgelden in hun zak gezet. Ze zijn er rijker van geworden maar zegen heerst niet op dat geld.
  Er moet een onderzoek komen en als ze de bewijzen vernietigen dan opvragen.
  Degend die mij kan overtuigen dt ze de boeven van deze regering opsluiten krijgen mn stem en ik breng meer me


  gemodereerd
 3. Overal ter wereld is de waarheid aan het lichtgekomen omtrent de Covid perikelen en de mensen krijgen door hoe ze in de maling zijn genomen.

  Men zou verwachten dat dit ook in Suriname zou worden opgepikt door de journalisten en objectief zou worden behandeld door hen.

  Echter het tegendeel lijkt te gebeuren en de mensen wordt wederom niet de waarheid vertelt omtrent de gevaren van deze zg vaccinaties.

  Ik vraag me oprecht af hoe objectief is hier de media ook is.


  gemodereerd
 4. hans oh , ach jij beterweter , jij bent respectloos , geen respect voor de nabestaanden van covid doden , maar jij bent een eenling figuur , geen familie , geen vrienden , geen kennissen ,gewoon een duivel , , maar er zijn meer eenlingen , nu laat die johnny zich ook misleiden door de duivel en is ook een duivel geworden , nou hansje oh je hebt een vriend , maar pas op hij kan covid bij zich dragen , maar dat geloofd jij toch niet , maar hou er rekening mee dat covid jullie vandaag of morgen zal pakken , en geen hond zal om jullie geven , doei


  gemodereerd
 5. hans oh , nog een eenling en wel uit de bijlmer , die de duivel aanbid , nou jongens , een hete trio zal de duivel mooi vinden


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES