vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieNarcotica Brigade houdt drugsverkoper bij voetbalveld aan

Narcotica Brigade houdt drugsverkoper bij voetbalveld aan

-

Does Travel - naar Suriname

De Narcotica Brigade in Suriname heeft donderdagavond de 26-jarige verdachte A.A. aangehouden met drugs in zijn bezit.

Deze verdachte werd bij een voetbalveld te Bernharddorp in het district Para aangehouden door de politie, nadat er vaker klachten bij de politie binnenkwam.

De sterke arm rukte donderdagavond uit. Ter plaatse werd A.A. aangetroffen. Bij hem werden een aantal wikkels cocaïne, drie blokjes hasj en een geldbedrag aangetroffen. Al deze zaken werden in beslag genomen. De verdachte staat in de omgeving bekend als een drugsverkoper.

Naast deze actie werd ook een inval gepleegd bij de PL-eind halte te Lelydorp. Bij onderzoek stuitte de sterke arm achter een bushuisje op een aantal pakjes marihuana en hasj. Ook deze drugs werden door de politie in beslag genomen.

Van deze drugsverkoper was geen spoor te bekennen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Legalize it. De politie heeft het maar druk met achter deze kleine hosselaars aan te gaan. Ondanks deze interventies, zal het gebruik van verdovende middelen niet afnemen. Het is verloren energie. Liever geeft u enkele van deze mensen een vergunning en de mogelijkheid om een verkooppunt te creeren, dat is veel makkelijker om het toezicht te houden. En daarmee haalt u heel veel mensen uit de criminele sfeer. De politie kan zich dan meer inspannen om de veiligheid in het land terug te brengen. Rovers en dieven, oplichters, verkrachters dat soort criminaliteit heeft op dit moment meer prioriteit…


    gemodereerd
  2. domme konsensi , wie drugs verkoopt waar dan ook moet opgepakt worden , en domme het zijn de kleine visjes die ze pakken want die grote vissen , die jij wel zal kennen durven niet op straat te komen , lafbekken he , en die grote vissen zijn ook zeker de verkrachters en moordenaars , en jij kent ze , neem nog een shot


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES