zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBordo gedagvaard om op 15 februari voor de rechter te verschijnen

Bordo gedagvaard om op 15 februari voor de rechter te verschijnen

-

Does Travel - naar Suriname

Het Openbaar Ministerie in Suriname heeft vandaag laten weten dat onder andere Bordo gedagvaard is, om op 15 februari 2023 voor de rechter te verschijnen in de zaak van het ‘begraven vliegtuig‘.

Volgens het Surinaamse OM is het gerechtelijk vooronderzoek in deze zaak afgerond en zijn vijf verdachten gedagvaard om op die dag voor de rechter te verschijnen. Het betreft de drie verdachten P.P, R.P en A.G die eerder waren aangehouden en de twee voortvluchtige verdachten J.M. (Bordo) en C.J.

Tijdens het onderzoek naar een vermiste persoon, welk thans nog in volle gang is, is uit nadere informatie gebleken dat een vliegtuig waarin vermoedelijk drugs werd vervoerd, begraven was in het oosten van Suriname.

Na het uitwerken van verkregen informatie werden enkele personen aangehouden en na intensief speurwerk, werd het vliegtuig daadwerkelijk aangetroffen op desbetreffende locatie.

De vijf verdachten worden onder meer verweten dat zij zich schuldig hebben gemaakt aan o.a. criminele organisatie, overtreding van de wet verdovende middelen en/of begunstiging.

Bordo heeft voor het laatst in december van zich laten horen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

13 REACTIES
 1. Als ze de geldwolf een ‘dagu feest’ in het vooruitzicht stellen komt hij misschien opdagen. Iedereen weet dat hondachtigen, ongeacht kleur of ras, met geen mogelijkheid buiten de deur te houden zijn als ze weten dat er ergens een ‘dagu feest’ gaande is.


  gemodereerd
 2. 15 februari zal hij niet komen , maar als jullie 14 februari hem gedagvaard had dan zal hij zeker komen hij wil die dag al zijn duizenden liefjes verwennen


  gemodereerd
 3. nadere informatie gebleken dat een vliegtuig waarin vermoedelijk drugs werd!

  Het woord ” vermoedelijk ” is voer voor de verdedegende advocaat.


  gemodereerd
 4. @pjul,

  Lekker racistisch bezig? Waarom iedereen over een kam scheren. De Vhp is niet racistisch bezig???? De hele top van het land en alle belangrijke posities zijn momenteel bezet door mensen die lijken op de President en zijn first lady. Dat is tweestrijdig. Deze willen in 2025, 28 zetels zodat ze hun dictatuur en het onderdrukken van de overige bevolkingsgroepen kunnen blijven voortzetten. Er word nergens in geinvesteerd behalve de buitenlandse reizen en de brug voor Nickerie. Voor onderwijs is er geen geld, het lijkt gewoon niet belangrijk genoeg te zijn. Een bevolking waarvan bijna 50 procent, van het niveau 4de klas lagere school is. Dat moeten we blijkbaar zo houden. Zodat de kleine vhpertjes naar een dure school kunnen om straks de 50 procent te kunnen blijven domineren. Dat verteld u er niet bij. Het mag ook wel eens gezegd worden…


  gemodereerd
 5. @wilco dat denk ik ook want zijn kornuiten weten dat hij gaar rappen als hij gepakt wordt en als bordo gaar rappen, zal Suriname schudden op zn grondvesten….en dat weten zijn kornuiten …dus ….enige optie si bordo het eeuwige zwijgen opleggen …


  gemodereerd
 6. @leek..helemaal gelijk. Vaak willen surinamers zogenaamd perfect Nederlands spreken maar hebben niet door dat 1woord, de zaak een hele andere wending geeft. En dit zijn precies de woorden waar nibte op zinspeelt en de grootste criminelen vrij pleit


  gemodereerd
 7. konsensi , paarse droplul , jij lult uit je nek , en jij haat de vhp he , maar als jij er kinderen bij gaat halen , moeten ze jou daar in Nederland eens goed onder jou kont schoppen , jij bent een kinderhater


  gemodereerd
 8. Baahh is hij aan het veranderen of heeft hij een bezoekje gebracht aan een reconstructieve chirurg.
  Amag kong mooi now.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES