Auto’s die langer dan jaar op berm staan weggesleept

3
Auto's die langer dan jaar op berm staan weggesleept
Ook deze auto met de tekst 'Orange Movement' moest eraan geloven.

Buurtmanagers van het Korps Politie Suriname Rudi Tevreden en Reginald Nibte, hebben donderdag 2 februari schoon schip gemaakt in het ressort Uitvlugt. Voertuigen die langer dan een jaar op de bermen stonden werden weggesleept.

Bij bepaalde locaties klaagden buurtbewoners over een rattenplaag. Op ander plekken liet men weten dat de voertuigen een gevaar vormen voor het verkeer.

Er zijn donderdag in totaal 9 voertuigen weggesleept. De sleep en bergingskosten zijn voor rekening van de eigenaar van het voertuig. De bergingskosten bedrag 50 SRD per dag.

De acties zullen onverkort doorgaan laten de buurtmanagers van de Surinaamse politie weten.


3 REACTIES

 1. Kan deze actie niet landelijk worden uitgevoerd? KPS??? Dit zou de straten en het verkeer een heel stuk helpen qua overzicht en netheid. Check de bermen en de zijstraten van diverse wijlen in het heel land. Pls.
  gemodereerd

 2. Goed zo….dat ruimt op.
  Hierna de mensen met onveilige huizen / djari’s aanpakken.
  gemodereerd

 3. victor , je ziet toch dat ze hier verdomd traag zijn met het weghalen van voertuigen die in de bermen staan en gevaar opleveren , maar ja maar velen die auto’s repareren of onderdelen uit een wrak halen op de berm , worden aangezegd en die wrakken worden weg gesleept , en ze hoeven niets te betalen , en na een week staat de berm weer vol met wrakken , dit land is een en al een puinhoop met dank aan al die regeringen vanaf de onafhankelijkheid
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.