vrijdag, juni 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVrouw die tijdens culturele activiteit brandwonden opliep opgenomen op intensive care

Vrouw die tijdens culturele activiteit brandwonden opliep opgenomen op intensive care

-

Does Travel - naar Suriname

De 41-jarige vrouw die vorige week over bijna heel haar lichaam brandwonden opliep tijdens een culturele activiteit aan de Kalksteenstraat, is opgenomen op de Intensive Care.

Vernomen wordt dat het slachtoffer met vakantie in Suriname vertoeft. Haar partner en haar broer brachten haar naar een ‘lukuman’, omdat ze last zou hebben van ‘magische’ krachten.

Ze werd in een hut gebracht, die voorzien was van pinabladeren. Daar werden kaarsen aangestoken en werd haar lichaam tijdens de culturele activiteit met rum besprenkeld. De vrouw maakte tijdens het bad een stap naar achteren, waardoor haar voet tegen een van de brandende kaarsen aankwam. Hierdoor vatte haar pangi en haar lichaam vlam.

De ziener sleurde de vrouw buiten de hut en probeerde het vuur te blussen. Hierdoor liep ze voor bijna 70% brandwonden op. Ze werd met de ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Ook de lukuman liep brandwonden op, maar van hem waren niet ernstig.

De politie van Geyersvlijt heeft in deze zaak getuigen gehoord en de ziener heengezonden, omdat er geen sprake is van opzet. De vrouw heeft de brandwonden ongelukkigerwijs opgelopen stelt de politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. Jullie zullen zeggen dat ik discrimineer maar als deze lukuman een beurs had gehad dan was hij nu doctor en was deze vrouw in een ziekenhuis zonder brandwonden volgens Sam
  Pie


  gemodereerd
 2. Dit zal ze niet overleven in Su.Ze moet behandeld worden in een gespecialiseerde brandwondencentrum.


  gemodereerd
 3. Ai, ik dacht al lukuman voodoo hij wist of weet niet dat vuur en alcohol zeer brandbaar is op huid. Een les voor lukuman gelovers! Nou, Dame sterkte. Niet meer geloven in Lukuman.


  gemodereerd
 4. Olvin karto, omdat Jesus eerlijk is, denk ik dat hij concurrentie van een of andere afgod niet erg zal vinden, zo niet, dan is hij gewoon een monopolist, die anderen niets gunt.


  gemodereerd
 5. we zeiden al als je brandwonden hebt over je hele lichaam dan zal je het niet overleven , en op de IC kunnen ze je ook niet genezen van die brandwonden


  gemodereerd
 6. Ook tussen de luku mangs zijn er grote Boerikies en Ezels,deze Pannenkoek had moeten weten ,dat alcohol en vuur niet samen gaan ,…Lucifer had toegeslagen.OENG GWA KIRKIE,dit moet een les zijn….bidjie dong !


  gemodereerd
 7. Kijk jongens, waar het om gaat is dat de mevrouw van de “ magische krachten” is bevrijdt, weliswaar ‘niet zonder kleerscheuren’… mogelijk ook “de kwade geest” die uit “ boosheid” de kaars omver heeft geschopt??… Alles is nu verklaard.. zand erover( ddb)😂😂


  gemodereerd
 8. Culturele activiteit = (AFGODERIJ) … Matteüs 7:21-23 NBG51
  Niet een ieder, die tot Mij zegt: Here, Here, zal het Koninkrijk der hemelen binnengaan, maar wie doet de wil mijns Vaders, die in de hemelen is. Velen zullen te dien dage tot Mij zeggen: Here, Here, hebben wij niet in uw naam geprofeteerd en in uw naam boze geesten uitgedreven en in uw naam vele krachten gedaan? En dan zal Ik hun openlijk zeggen: Ik heb u nooit gekend; gaat weg van Mij, gij werkers der wetteloosheid.


  gemodereerd
 9. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Vrouw die tijdens culturele activiteit brandwonden opliep opgenomen op intensive care.

  Dus deze dame vertrekt vanuit Nederland met vakantie naar Suriname om met haar partner en broer een bezoek te brengen bij een LUKUMAN.
  En er werd ook flink wat EURO’S neergeteld aan deze LUKUMAN.

  Ik hoop dat deze vrouw ook een reisverzekering heeft afgesloten.
  En met zulke brandwonden op een IC in het AZ hoop ik niet dat ze andere infecties oploopt.
  Mevrouw beterschap en je bent nu van alle “Magische Krachten” bevrijdt.

  Aldus @ Bhaiwa. Soso Lafu. Alles is nu verklaard.. zand erover( ddb)😂😂


  gemodereerd
 10. Als de lukuman eerder naar de oogarts was geweest ,kon hij de vuurdemoon zien aankomen ‘.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES