donderdag, mei 30, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDronken bestuurder knalt in volle vaart achterop pick-up

Dronken bestuurder knalt in volle vaart achterop pick-up

-

Does Travel - naar Suriname

Aan de Welgedacht C-weg vond zondag rond 18.00u een aanrijding plaats, waarbij een terreinwagen keihard achterop een pick-up is geknald.

De pick-up reeds stapvoets voor de terreinwagen, die met een flinke snelheid aan kwam rijden zonder vaart te verminderen voor een drempel. De bestuurder knalde achterop de pick-up. Er ontstond rookontwikkeling in de motorruimte, waarna omstanders met emmers water erger hebben kunnen voorkomen.

De bestuurder van de terreinwagen gaf ter plaatse toe dat hij enkele glazen alcohol had genuttigd. Hij is met de prowagen naar het politiebureau De Nieuwe Grond gebracht voor verder onderzoek.

Alle documenten van beide voertuigen waren in orde. De terreinwagen is in beslag genomen in verband met het onderzoek.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Zeker weer een “Patrong”…

  De burgerij heeft duidelijk schijt aan alle regels in het land. Het land zakt steeds meer af richting een ordinaire en wetteloze cowboy staat.

  Die licht in de tunnel is een trein die op je afkomt…


  gemodereerd
 2. en is die dronken bestuurder opgesloten , of lezen we later dat hij heengezonden is , ook zonder rijbewijs wordt de veroorzaker heengezonden

  wanneer wordt deze regering heengezonden of beter gezegd dat ze plaatst moeten maken voor anderen , want deze ploeg heeft er ook voor gezorgd dat met volle vaart de slm gesteund werd en dat met volle vaart de prijzen van goederen en brandstof en energie om hoog gegaan zijn, en ook van diensten , vele mensen en wij zijn al meer dan een jaar bezig om een nieuwe id kaart te krijgen , en een nieuw rijbewijs want de oude zal vervallen , nou mensen al twee keer kregen we weer een papiertje met een verlenging van 6 maanden geniet aan het vervallen rijbewijs


  gemodereerd
 3. ik wordt hier zo moe van…onverantwoordelijke weggebruikers. Ze zien toch wat voor ellende dit met zich meebrengt!! je zou dan denken dat hun ton-ton gaat werken en ze hun eigen gedrag aanpassen maar neeee…..zijn we zo hardleers in SU? Wanneer komen er zwaardere straffen voor deze beesten???? er moet ook strenger gecontroleerd worden op alcohol gebruik voor de deur van winkels want dat maakt het makkelijk voor zuiplappen om zich vol te zuipen en te gaan rijden.
  De zuiplappen a.d Wilhelminastraat met luide muziek die daar chillen….de politie rijdt daar langs maar het komt niet in ze op om iedereen daar een alcohol test te laten doen en auto’s van zuiplappen weg te slepen naar een tijdelijke bergplaats. Kosten zijn voor de autobezitter….je zal zien of ze het niet gaan afleveren. Er zijn zoveel bars/ kroegs, dancings tot laat in de nacht open….als de politie daar akties gaat houden door iedereen die achter het stuur stapt, een blaastest te laten doen, zullen ze er versteld van staan hoeveel mensen die teveel gedronken hebben, plaatsnemen achter het stuur.
  Boete opbrengst kan gebruikt worden om de bureau’s te voor zien van papier, PC, nieuwe toiletten etc etc


  gemodereerd
 4. Ik mag het nog geen eens denken laat staan zeggen, maar
  ik vind het jammer, dat deze dronken hond: niet dood is gegaan.
  Voor het zelfde geld liep je daar, dan was je wel de lul geweest!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 5. Hij had “enkele” glazen alcohol genuttigd. Het ligt hem in het begrip enkele. Hoe groot waren die glazen?


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES