zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidMeer dan 50.000 euro ingezameld voor kankerbehandeling Carl Breeveld

Meer dan 50.000 euro ingezameld voor kankerbehandeling Carl Breeveld

-

Does Travel - naar Suriname

Binnen een week is er meer dan 50.000 euro in Suriname en Nederland ingezameld voor de zieke 67-jarige Surinaamse ex-parlementariër Carl Breeveld.

Breeveld heeft volgens zijn familie naar alle waarschijnlijkheid uitgezaaide prostaatkanker en moet op zeer korte termijn naar Nederland voor onderzoek en behandeling. Verder onderzoek en behandeling is niet mogelijk in Suriname. 

De ex-parlementariër is niet in bezit is van de Nederlandse nationaliteit en kan daardoor geen beroep doen op een Nederlandse zorgverkering. Alle kosten moeten dus zelf betaald worden.

De kosten worden door de familie geschat op 45.000 euro. Vanuit een samenwerking met Stichting Man Mit Man is het bedrag gezamenlijk in Suriname en Nederland ingezameld.

De familie ging ervan uit om in Suriname 15.000 euro in te zamelen en in Nederland het resterend deel van 30.000 euro. Voor de 30.000 euro werd een GofundMe inzamelingsactie opgestart.

In drie dagen was er reeds meer dan 30.000 euro via GofundMe opgehaald. Momenteel heeft de inzamelingsactie meer dan 36.000 euro opgebracht. In Suriname is er ook meer dan 15.000 opgehaald.

De familie laat weten dat Carl hoopvol is gestemd over de verdere stappen. De verdere ontwikkelingen zullen bekendgemaakt worden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. u zal wel blij zijn dat u de kans krijgt om naar Nederland te gaan , maar de arme man die het zelfde als u heeft krijgt die kans niet en is dan al ten dode opgeschreven


  gemodereerd
 2. Lijkt te mooi om waar te zijn, goede doelen zijn aftrekbaar.bij de fiscus,Mammon is a bitch.


  gemodereerd
 3. De ziekenhuizen in Suriname moeten investeren in apparatuur om verschillende kanker bestraling / behandeling mogelijk te maken .
  Dan kunnen ze het zelf of een specialist invliegen om het te doen
  Daar moeten ze geld voor ophalen dan hebben meer mensen wat aan


  gemodereerd
 4. @Wat….stop met dit soort negatieve opmerkingen.. wees blij dat er toch nog mensen sijn met hun hart op de juiste plek en een donatie hebben gedaan. Je weet niet hoe jouw dag er morgen uit zal zien en misschien ook een crowd funding opgezet moet worden voor je. Je zal toch ook dolblij zijn??? Of niet?? Ik Hoop het niet voor je want niemand zit op een ziekte te wachten.

  Heer veel beterschap meneer Breeveld

  Een oproep aan alle mannen boven de 40 in Suriname….laat je prostaat om de 2jr checken!!. Is geen fijn onderzoek maar het is noodzakelijk.
  Wacht niet tot je problemen hebt met plassen, nadruppelt of bloed in je urine hebt…want het kan te laat zijn.


  gemodereerd
 5. Diagnose uitgezaaide prostaat kanker, gezien de ervaring
  die ik heb met mijn vrienden, is dit geen goede teken! Ze
  zijn inmiddels al overleden, omdat het te laat werd ontdekt.
  @ WAT: Zo is het leven éénmaal, we hebben helaas niet voor
  het zeggen. Het is 1 maal het geluk van C.B., ik hoop dat hij
  beterschap vindt in NL.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 6. Het hart van velen, het gesproken.
  Dierbaren, u bent vandaag geholpen!
  Vergeet NIET dat iemand morgen uw hulp zal NODIG hebben!
  Heel veel sterkte.
  De verzameling, laat duidelijk zien dat u niet alleen bent.


  gemodereerd
 7. De Surinaamse regering, Surinaamse bedrijfleven, multinationals ea kapitaakratische personen, de totale bevolking en de republiek Suriname moeten in deze moeilijke economie er alles aan doen dat de gezondheidzorg, de ziekenhuizen in Suriname alles in place hebben, personeel als apparaten, buitenlsndse medische specialisten, om de patienten die voor welke ziekte er zijn op een goede manier te helpen.

  De goudondernemingen, miltinationals, kleine goudondernemingen, rondhout exporteurs naar het buitenland moeten hierin hun bijdragen ook
  leveren. Ook kan men bevriende landen als Brazilie, Columbia, India, China, USA, Canada ook benaderen en zeker Nederland flink aan de horen trekken om hier haar/ zijn bijdrage te leveren.

  De gezondheid is heel belangrijk voor alle Surinamers, het geval van ex- DNA- lid Carl Breeveld is een schoolvoorbeeld dat er grote en veel hulp in de gezondheidszorg in Suriname nodig is.

  Laat dit een wake up call voor deze regering aan Nederland zijn om de republiek Suriname hierin heel snel te ondersteunen. Het moet niet bij mooie praatjes en tv- beelden van Mark Rutte en Chan Santokhi blijven.

  Er is heel veel werk aan de winkel, de ministers van Volksgezondheid van Suriname en van Nederland moeten heel snel spijkers met koppen slaan.

  De relatie tussen de republiek Suriname en het Koninkrijk Der Nederlanden en de delen ervan in het Caribisch gebied is sinds 25 Mei 2020 na de Algemene en Geheimeverkiezingen weer hersteld.

  Nerderland had ook bij de verklaring van 25 November vd Onafhankelijkheid van de republiek Suriname verklaard dat Suriname altijd op de steun van Nederland kon rekenen.

  Minister President Mark Rutte, ambassadeur van Nederland in Suriname doen jullie er alles aan om voor te zorgem dat de gezondheidzorg in Suriname weer in orde komt. Surinamers gaan dood omdat de zorg, personeel, specialiste, equipment, enz zeer slecht is en de financiele, economische en sociale situatie nihil is.

  U kunt de Surinamers niet in de situatie dood laten gaan.

  Suriname en Nederland hebben een gezamenlijke gescchiedenis, we zijn met elkaar verbonden sinds de Vrede van Breda in 1667 en het is niet beeindigd na de onafhankelijkheid van 25 November 1975. Zie onze gemeenschappelijke officiele taal het Nederlands, de helft vd Surinaamse bevolking die in Nederland woont, de Grondwet van Nederland dat een kopie is van de Nederlandse, vele westeerse zeden en gewoonten, Christelijke Feestdagen, enz.

  Let op!

  Nederland had beloofd bij de tot stand koming van de onafhankelijkheid van de republiek Suriname dat wij altijd een beroep op Nederland zouden kunnen doen en dat Nederland altijd zou helpen.

  Suriname is wel 4 tot 5 x groter dan Nederland, maar heeft in Suriname maar ongeveel 600.000 inwoners, waarvan meer dan 90 % ongeletterd laag geletterds is en primitief leeft.

  Deze mensen in Suriname hebben veel hulp op alle sectoren hulp nodig, cq medische hulp nodig. Humanitaire hulp is nodig in Suriname op dit moment. Het water staat de Surinamers aan de lippen.

  Internationale medische hulp is nodig, Surinsmers hebben het heel moeilijk.

  Suriname en Nederland zijn met elkaar verbonden als een ruiter op een paard.

  Samen Werken Samen Sterker, ook internationaal.

  De Surinaamse Ambassadeur in Nederland, maar ook anderen waar ook ter wereld moeten nu hiervoor hun handen uit de mouwen steken, is in China, India, Brazilie, Guyana, USA, enz.

  Werk aan de winkel.


  gemodereerd
 8. Apart, want alle waarschijnlijkheidbis geen definietve diagnose. En in Suriname is er wel degelijk onderzoek en behandelijng. Dus begrijp niet waarom dat niet eerst word gedaan


  gemodereerd
 9. WAT, wat klets je? Als een arme man als jij hetzelfde overkomt als de heer Breeveld, kan hij ook een fundraising opstarten en als hij net als de heer Breeveld tijdens zijn gezonde jaren, veel goed werk in de samenleving heeft verricht, zal de gemeenschap het benodigde geld ook opbrengen. Ik heb zelf niet de illusie dat een fundraising gehouden voor mij, Henkes, hetzelfde resultaat zal hebben als die voor Carl, omdat ik net als jij, vaak alleen maar een heleboel onzin op Waterkant schrijf, i.p.v. bezig te zijn in een organisatie als Man Mit Man van Carl of Stichting Rumas van Emmy Hart.


  gemodereerd
 10. Uitgezaaide prostaatkanker dat kan je alleen remmen maar niet genezen .Het verspreid zich door het gehele lichaam.
  Dood ga je gegarandeerd alleen je stelt het uit ..dat is de realiteit.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES