Man dreigt met vuurwapen in horecagelegenheid Flavour

1
revolver

De politie heeft zondagochtend twee waarschuwingsschoten gelost in Leidschendam nadat een man in een horecagelegenheid aan de Damlaan zou hebben gedreigd met een vuurwapen. Volgens het Algemeen Dagblad gaat het om Club/Lounge Flavour.

Een 23-jarige verdachte werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Rond 06.00 uur kreeg de politie een melding van een bedreiging met een vuurwapen in bovengenoemde horecagelegenheid aan de Damlaan in Leidschendam. Door een melder was bij de aangehouden verdachte een vuurwapen gezien.

Agenten hebben alle bezoekers één voor één naar buiten gepraat. Een van de bezoekers luisterde niet naar de aanwijzingen van de politie. Daarbij voelden agenten zich genoodzaakt twee waarschuwingsschoten te lossen, meldt de politie.

Andere bezoekers werden naar het politiebureau gebracht voor het afleggen van hun verklaring. In de horecagelegenheid werd later een nepvuurwapen aangetroffen. Wat er zich precies heeft afgespeeld wordt verder onderzocht.


1 REACTIE

  1. De politie moet gewoon de methode toepassen zoals in de VS. Eerst schieten en dan pas worden er vragen gesteld. Ja soms schieten agenten in een situatie die geen gevaar oplevert. Dan nog is het gerechtvaardigd om wapengeweld toe te passen.
    @Sandra, klopt het dat in Den Haag een hardwerkende Chinese ondernemer door 3 minderjarige kakkerlakken vermoord is?
    Dus ook in Nederland willen deze primaten zich niet ontwikkelen. Wordt er nog een stille tocht gehouden? Dat heeft deze hardwerkende man toch wel verdiend?
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.