zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenEntertainment'Evenementen gaan normaal door op Copacabana Boulevard'

‘Evenementen gaan normaal door op Copacabana Boulevard’

-

Does Travel - naar Suriname

De organisaties verantwoordelijk voor de shows van Frenna (4 maart) en DJ Guuga (6 maart) alsook het Lustig Phagwa Festival (7 maart) hebben bekend gemaakt dat de evenementen normaal doorgang zullen vinden te Copacabana Boulevard aan de Anton Drachtenweg in Suriname.

Dit naar aanleiding van een verontrustend bericht dat afgelopen week verscheen op sociaal media. Hierin werd namens de rechtmatige eigenaren van het terrein tegenover Residence Inn gesteld dat er geen activiteiten daar ontplooit mogen worden zonder toestemming van de eigenaren.

Het bericht, waaruit af te leiden was dat er sprake was van een dispuut, zorgde voor verwarring en riep veel vraagtekens op bij mensen die kaarten wilden aanschaffen voor bovengenoemde evenementen.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat partijen hierna met elkaar in gesprek zijn getreden en dat er naar aanleiding van dat goed gesprek, geen sprake meer is van een dispuut.

Vandaar dat onderstaande bekendmaking vandaag de deur uit is gegaan:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. kaartjes kopen….????…..maar ondertussen nauwelijks te vreten hebben…?????…………..´t zal wel aan mij liggen………!!!……..


  gemodereerd
 2. Ik snap het ook niet hoor XdL! Hier helpt iedereen iedereen naar draagkracht en helpen we zelfs over de grens en daar klagen ze dag en nacht maar vermaken zich intussen naar hartenlust en betalen grif voor kaartjes en eten buiten de deur ; maar het gaat slecht.


  gemodereerd
 3. Copacabana boulevard? Hoe komt men erop om dit stukje Suriname te vernoemen naar een Braziliaans strand? Ten eerste lijkt het terrein in de verste verte niet op dat beroemde strand van Rio de Janeiro en ten tweede zouden we toch gewoon een naam, met een Surinaamse lading kunnen kiezen?. B.v. keskesi boulevard, fisti prodo boulevard of Sranan liba boulevard..


  gemodereerd
 4. Klopt het ligt aan men, heeft ook ontspanning nodig in het leven.
  Waar men het geld haalt bemoei ik me niet mee!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES