dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMet bolletjes cocaïne aangehouden man is artiest Benaja

Met bolletjes cocaïne aangehouden man is artiest Benaja

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft woensdag laten weten dat de man die afgelopen dinsdag met bolletjes cocaïne werd aangehouden te Moengo, de 29-jarige Benaja W. is. Oplettende social media gebruikers hadden de man reeds herkend als de gelijknamige artiest Benaja.

W. werd tijdens een anti-drugs actie van een gemengd politie team van Regio Oost aan de Walther Burnsideweg ter hoogte van de Karsistraat te Moengo aangehouden. Tijdens die operatie heeft de Surinaamse politie de drugshaarden aangedaan waar er regelmatig invallen worden gepleegd.

De verdachte Benaja stond kort voor zijn aanhouding met een groep manspersonen op voormelde locatie. Bij het zien van de politie haastte hij zich naar een zwart gelakte auto die op enkele meters verwijderd van de groep stond geparkeerd. Daarbij gooide hij een tas in het voertuig.

Bij een ingesteld onderzoek in de auto werden er een aantal cocaïne bolletjes in de tas aangetroffen. De verdachte werd aangehouden en overgedragen aan de Recherche van Regio Oost.

Nadat het bericht over zijn aanhouding online kwam, merkte men op dat het om de artiest zou gaan. Het Korps Politie Suriname kwam daarna met zijn naam naar buiten, waardoor het bevestigd werd.

Benaja timmerde flink aan de weg als artiest. Afgelopen decembermaand was hij op diverse plekken te zien. Zijn clip ‘Walking Paradise’ haalde bijna 3 miljoen views op YouTube:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
 1. Wat zit zijn haar in de war. Weer showen dat hij money heeft waar hij zo trots op is. Hij kan dat geld amper dragen zo zwaar is het ( Alibaba Stire?). Verder zal ik geen woord meer vuil maken aan dit soort kakkerlakken. Wanneer gaan de racisten als Dodo en MacDonald de straten op om tegen de criminaliteit te protesteren?


  gemodereerd
 2. “Oplettende social media gebruikers hadden de man reeds herkend”

  De slimste “hustler” van Suriname…


  gemodereerd
 3. @ Pjul. Helemaal eens met je comment.
  Hebzucht e kier deng ka mang disie en heel Suriname gaat naar de knoppen door deze gasten.
  Had je anders verwacht? En criminele VP, een van verdachte betrokken moordenaar Money hond die ons land vertegenwoordigen des aanziens. Vele van deze gasten vinden het een geweldig voorbeeld en proberen ook zo te leven. Fucken de rest van hard werkende surinamers op met hun gedrag en mentaliteit. Ze hebben geen omgangsvormen geleerd en zullen het ook nooit leren. Het zit niet in hun systeem en denken. Sari torie voor Suriname.


  gemodereerd
 4. Onder het mom van artiest drugs verkopen.
  Hij had juist het goede voorbeeld moeten geven. Het zijn gewoonweg zieke zielen!!


  gemodereerd
 5. Een leerrijke anekdote voor Suriname en de Surinamers.

  In een praatprogramma op de Nederlandse TV vertelde iemand in geuren en kleuren hoe hij de Nederlandse belastingdienst kon oplichten en de belasting kon ontduiken.
  Je begrijpt wel dat hij de volle aandacht genoot van alle aanwezigen. Dit is voorwaar een spannend verhaal. De toehoorders hingen zelfs aan zijn lippen.
  Toen kwam een belastingdeskundige aan het woord die zei: ” Mensen, ik zie dat u geniet van deze spannende verhalen, maar wist u dat deze figuren ervoor zorgen dat u en ik zelfs extra belasting betalen?” Iedereen keek verschrikt op want ook wij hier in Nederland houden er niet van om belasting te betalen. Laat staan extra belasting. De man ging verder: “Kijk, de regering rekent op een bepaald bedrag aan belastinginkomsten per jaar. Komt dat niet binnen, dan zal zij de belasting voor u en voor mij verhogen om toch nog de verwachte inkomsten binnen te halen. En weet u hoe het komt dat u en ik meer belasting moeten betalen? Juist ja, het komt door deze figuren, die er een beroep van maken de belasting te ontduiken. U moet deze figuren niet ophemelen. Integendeel. U moet deze mensen schuwen omdat u voor de belasting moet opdraaien, die deze mensen eigenlijk zouden moeten betalen.

  Surinamers, kijk dus in Suriname om je heen en vraag je buurman of hij belasting betaalt.
  Neen, u moet zelf niet op jacht gaan naar de belastingontduikers, want dat is de taak van de overheid, maar je mag wel van de staat eisen dat een ieder naar inkomen en vermogen belasting betaalt.
  De moraal van dit verhaal: Er lopen teveel belastingontduikers rond in Suriname. Dat moet een keertje ophouden net als die spookambtenaren.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES