GofundMe inzamelingsactie Carl Breeveld overtreft streefbedrag in 3 dagen

12
Carl-Breeveld

In drie dagen is er reeds een bedrag van 32.824 euro vanuit Nederland via de GofundMe inzamelingsactie opgehaald voor de zieke 67-jarige Surinaamse ex-parlementariër Carl Breeveld. Het streefbedrag was gesteld op 30.000 euro.

Breeveld heeft volgens zijn familie naar alle waarschijnlijkheid uitgezaaide prostaatkanker en moet op zeer korte termijn naar Nederland voor onderzoek en behandeling. Verder onderzoek en behandeling is niet mogelijk in Suriname. 

De ex-parlementariër is niet in bezit is van de Nederlandse nationaliteit en kan daardoor geen beroep doen op een Nederlandse zorgverkering. Alle kosten moeten dus zelf betaald worden.

De kosten worden geschat op 45.000 euro. Vanuit een samenwerking met Suriname (Stichting Man Mit Man) wordt dit bedrag gezamenlijk ingezameld.

De familie ging ervan uit om in Suriname 15.000 euro in te zamelen en in Nederland het resterend deel van 30.000 euro. Voor de 30.000 euro werd de GofundMe inzamelingsactie opgestart.

Volgens een familielid loopt de inzamelingsactie in Suriname ook goed. “Jullie vrijgevigheid is voor ons overweldigend. Deze ondersteuning ervaren wij als een enorme zegen en ons hart stroomt over van dankbaarheid”.


12 REACTIES

 1. Vele zieke Surinamers in de provincie en de hoofdstad zijn ziek hebben geen geld en die mogen doodgaan
  Breedveld, die gegraaid en gepakt heeft,corrupt was en is wordt geholpen, daar heb ik een mening over die hou ik maar voor mijzelf
  gemodereerd

 2. Verschil moet er zijn
  Verschil is er
  Dit is een schoolvoorbeeld van dat er verschil is.

  Niet iedereen heeft geluk, We kunnen niet alles hebben.

  De een is wit, de andere zwart en daar tussen allerlei kleuren, prima, lichtstraal.
  De ene is goed intelligent, de andere is idioot en daartussen heb je verschillende gradaties van verstand.
  De ene heeft valuta, de andere is straatarm en daar tussen allerlei soorten met of zonder geld of niets.

  De ene is in EU geboren, de andere in Derde Wereld land, zie de verschillen.

  De wereld is niet overal hetzelfde, oorzaken en gevolgen, et cetera, et cetera, et cetera.
  gemodereerd

 3. Dat is extra wat hij want hij had zijn ziel reeds verkocht voor 10 gouden penningen aan bouta.
  gemodereerd

 4. Is hij niet die gast welke Nederland tot op de teen uitschelden!!! een echte ondankbare Riool Rat!! Schaam je zich dood!! Hun schelden en je heil bij hen gaan zoeken!! Hoe moet men jou noemen??
  gemodereerd

 5. De vraag is of deze volkspopulist wel dd hart op de juiste plek. In ieder geval is hij geen trotse man want als de Nederlanders zo slecht zijn dan lil je nu niet in go olo maar blijf je gewoon hier dn laat je de behandeling hier uitvoeren. Je lijkt veel op Sardjoe maar niet helemaal want Sardjoe hield niet de handen op. Er moet verschil zijn toch ?
  gemodereerd

 6. Ik wil niet veel zeggen( in dit geval schrijven,) wil en kan je helpen, graag! Zo niet, jammer maar geen heart feeling, kan
  iedere man overkomen. En als je iemand kan helpen, waarom niet? Mensen wij moeten niet vergeten dat wij allemaal, eens het loodje moeten leggen. Iff unu mang yépi wan sma waarom niet ? A sma no fu dé wan sranang mang, alla libie sma na wan
  Gado creatie!!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 7. en wat doen ze met het geld dat overblijft van de kosten in het zorghotel in Nederland , gaan ze dat alvast opzij leggen als hij toch nog overlijdt , want dan zal er een nieuwe inzamelingactie komen om het lijk naar Suriname te halen , verdomd een gewone burger zal dood gaan en niemand van die rijken heeft zijn hand uitgestoken om hen te helpen , he pony
  gemodereerd

 8. Weet je hoeveel kavels en grond deze meneer (parlementarier)heeft, verkopen, behandeling betalen, tjepoti
  gemodereerd

 9. Hopelijk komen de “voorbeeldige Surinamers” ook niet in dezelfde situatie als de heer Breeveld.

  Je weet nu waar je bent, maar van morgen weet je niet…
  gemodereerd

 10. WAT, niemand is rijk geboren. Jij en je broeders moeten jullie haat kwijtraken.
  Het verantwoordelijk maken van mensen over de politiek in het land waar zij zijn geboren, houdt de haat in stand, en komt de vrede en samenleven niet ten goede’.
  WAT, ‘het einde van haten begint met, elkaar als mens te zien’.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.