zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVader Ryan Koolwijk overleden na verkeersongeval op de fiets in Suriname

Vader Ryan Koolwijk overleden na verkeersongeval op de fiets in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De Nederlandse fietser die gisteren om het leven kwam nadat hij was aangereden door een automobiliste aan de Dr. Sophie Redmondstraat in Suriname, is Kees Koolwijk en niet Albert Koolwijk zoals de politie vandaag officieel liet weten. De redactie van Waterkant.Net verneemt verder dat hij de vader is van voormalig profvoetballer en assistent-bondscoach van Natio Suriname Ryan Koolwijk (37).

Het slachtoffer was met familie op vakantie in Suriname en zou eerder die week terugvliegen. Zijn broer werd echter opgenomen in het ziekenhuis, waardoor de terugreis later werd. Dinsdag werd zijn broer ontslagen uit het ziekenhuis en ging samen met zijn vrouw met een taxi naar huis.

Kees was ook naar het ziekenhuis op de fiets en had het paspoort van zijn broer Albert op zak. Toen hij terug naar huis fietste werd hij aan de Dr. Sophie Redmondstraat door een automobiliste aangereden toen hij wilde afslaan. Hij overleed ter plekke.

Toen de Surinaamse politie ter plaatse kwam vonden zij het paspoort van zijn broer in zijn broekzak, vandaar dat Albert (72) door de autoriteiten werd genoteerd als de overledene.

Ryan Koolwijk is een voormalig Nederlands-Surinaams profvoetballer die doorgaans als middenvelder speelde. In 2022 stopte hij met voetballen en werd assistent-bondscoach van Natio.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Zo te zien reed dame zeker 100km,(als je de slag ziet op de auto voor-ruit en body) waardoor ze niet tijdig kon remmen of was bezig met dr mobiel, want tegenwoordig zie je niet alleen mannen maar ook heel veel vrouwen bezig met hun mobiel in het verkeer. Maar denk vlak daar is er een safe city camera, dus makkelijk te achterhalen. In elk geval moet die dame achter slot en grendel want dat doen ze met de mannen die door hun toedoen iemand in het verkeer vermoord, dat noemen ze verkeers criminaliteit. Hoop dat er gelijke rechten wordt toegepast.


  gemodereerd
 2. Moge zijn ziel in vrede rusten

  Sterkte aan Ryan Klootwijk en familie Klootwijk toegewenst.


  gemodereerd
 3. Hij had nooit met een ander paspoort moeten rijden. Magere Hein heeft zich vergist
  rip meneer Koolwijk


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES