zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSecurity guard met zeven vonnissen aangehouden wegens diefstal

Security guard met zeven vonnissen aangehouden wegens diefstal

-

Does Travel - naar Suriname

De 51-jarige Ruben L., die tewerk is gesteld bij een securitybedrijf in Suriname, is dinsdag op verdenking van diefstal van een zaktelefoon aangehouden. Deze man is een oud bekende van de politie en heeft reeds zeven vonnissen op zijn naam.

Vernomen wordt dat een collega van de verdachte aangifte tegen hem deed. Beiden waren op 17 januari op een post aan de Watrakanoestraat.

De vrouwelijke collega liet haar mobiel op de tafel in de wachtruimte achter en begaf zich naar de winkel. Toen ze terugkwam ontdekte ze dat haar mobiel niet meer op de tafel was. Ze confronteerde de verdachte hiermee, maar hij bleef ontkennen.

De zoon van de aangeefster heeft de gestolen telefoon getraceerd. Het blijkt dat de buitgemaakte mobiele telefoon in de directe omgeving van Ruben is gelokaliseerd. De politie heeft de verdachte opgespoord en aangehouden, maar de zaktelefoon is nog niet terecht.

Ondanks zijn ontkenning is de verdachte na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

16 REACTIES
 1. Wat wordt verwacht die collega weet dat de armoe groot is in Suriname
  Hoe kan je je mobiel op tafel laten liggen We weten allemaal hoe materialistisch de mens is,hebberig is en in de vervallen armoede waar in Suriname nu verkeerd
  Moet je je afvragen of denken hoe je met je spullen omgaat
  Want iedereen is nu dieftig geworden


  gemodereerd
 2. Dit is Suriname in een notendop. Een recidivist is in dienst van een beveiligingsdienst en loopt rond met een wapen. Wel eens van screenen gehoord? In een normaal land komt zo’n iemand nog niet op 5000 meter van een wapen en krijgt helemaal geen aanstelling als beveiliger.


  gemodereerd
 3. een dief die security guard is en jou notabene moet beschermen tegen dieven wat een joke.


  gemodereerd
 4. En zulke dieven en rovers moeten plaatsen bewaken?? Vandaar dar ze hun maatjes kunnen wijzen hoe en wie ze moeten gaan beroven.
  Als je je collega niet kan vertrouwen is ht hek van de dam.
  Iedereen denkt asn stelen om snel rijk te worden. Niemand komt met fabriek, met uitvinding.


  gemodereerd
 5. Blijkbaar hoef je, net als twee bij van de hoogste ambten in Suriname, bij het solliciteren voor security guard, geen bewijs van goed gedrag te overleggen. Daarom is het geen probleem als je eens kruimeldief, bankrover of massamoordenaar bent geweest, je maakt nog steeds kans om als zodanig te functioneren, als je die ambiities hebt..


  gemodereerd
 6. ” Screenen bij in dienst treden nee”. Hij moet gewoon voor een lange tijd opgeborgen worden! Hij is het niet waard om deze
  uniform te dragen, een gestreepte zou hem beter sieren!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 7. Dat je als security guard met 7 vonnissen op je naam aan de slag kan, kan alleen in Surbabwe!
  Ook als je de politiek ingaat, is het geen probleem dat je drugsdealer, bankrover of moordenaar bent.


  gemodereerd
 8. Belachelijk is het maar in Suriname kan zoiets gewoon. Hoe kan iemand met 7 vonnissen in dienst bij een security dienst. Worden deze mensen niet gescreend.


  gemodereerd
 9. 7 vonnissen op z’n naam en hij wordt in dienst genomen als security guard. Wordt er voor de indiensttreding geen antecedentenonderzoek gedaan.? Schande voor t bedrijf.


  gemodereerd
 10. 7 vonnissen en toch werken als security guard brengt vragen met zich mee. Is er geen controle wie er wordt aangenomen? Dit is schande en schadelijk voor het security bedrijf. Zullen wel klanten verliezen


  gemodereerd
 11. Het is niet verwonderlijk dat een security guard verdacht wordt van misdrijven; heling en steling. Iedereen is tegenwoordig sec. guard, zelf boeboe bit sjorie is sg.


  gemodereerd
 12. Wat een toestand!. Is het inhuren van een Security bedrijf nog wel veilig 🙄🙄🙄, als niet eens wordt gelet op wie in dienst wordt genomen?


  gemodereerd
 13. baka bana , dat bedrijf kijkt niet nauw naar hun personeel , personeel steelt van personeel , , dus koekenbakkers dat bedrijf


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES