zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieLijk van 51-jarige vrouw aangetroffen; zwelling aan hoofd geconstateerd

Lijk van 51-jarige vrouw aangetroffen; zwelling aan hoofd geconstateerd

-

Does Travel - naar Suriname

De politie van Houttuin kreeg dinsdagavond melding van een lijk in een optrekje aan de Bergibitaweg in Suriname. Ter plaatse aangekomen werd het levenloze lichaam van een vrouw aangetroffen. Volgens haar partner heet het slachtoffer Sedney Roda (51).

De vrouw woonde met haar man op het adres. Uit getuigenverklaringen zou blijken dat de vrouw vaker werd mishandeld.

Het lichaam vertoonde een zwelling aan de linkerzijde van het hoofd. Volgens de bevindingen van de arts kan de zwelling ten gevolge van een slag veroorzaakt zijn. Het vermoeden bestaat dat er sprake is van enig misdrijf.

De afdeling Kapitale Delicten en de Forensische Opsporing werden in stelling gebracht voor nader onderzoek. Obductie zal uitwijzen als de vrouw aan een natuurlijke dood is overleden.

De partner van de vrouw is naar het politiebureau overgebracht ter voorgeleiding. Het lijk is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
 1. Als de partner van het slachtoffer niet als eerste melding gemaakt heeft van het lijk in het optrekje, is hij met stip de hoofdverdachte.


  gemodereerd
 2. Zulke z. g. mannen moeten, in het vleesmolen geplaatst worden!
  Een vrouw is niet jou bezit, en ook niet andersom! ”Tenminste
  als de man de dader is”

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. het aantal inwoners van Suriname zal drastisch afnemen , mannen vermoorden hun vrouwen dus ook geen kinderen meer , en de vergrijzing zal hier in Suriname dan snel toenemen , zal deze regering zich druk maken , neen hoor ze denken alleen maar om de slm te redden , en dat er toeristen komen , echt we hoorden dat die vakantiebeurs in Utrecht voor Suriname een flop is geworden , mensen zijn niet dom daar , de ABC eilanden , st maarten zijn zeer geliefd en de landen in Azië zullen de meesten toeristen krijgen


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES