Beloning voor vinden schutter; inzamelactie gestart door familie slachtoffers

6
Beloning voor vinden schutter; inzamelactie gestart door familie slachtoffers
Minh Nghia Vuong (49) schoot op zijn 38-jarige ex-vriendin Anneke (m) en haar 66-jarige moeder Michel (r).

In de zaak waarbij de voortvluchtige Minh Nghia Vuong (49) afgelopen zaterdag op klaarlichte dag het vuur opende op zijn ex-vriendin Anneke en haar moeder Michel, is een beloning uitgeloofd.

Dinsdag besloot het Openbaar Ministerie een beloning van 30.000 euro uit te loven voor de gouden tip die leidt tot de vindplaats en aanhouding van de man.

Moeder Michel (66) overleefde het drama niet, haar dochter Anneke (38) vecht nog altijd voor haar leven. Familie van de moeder en dochter zijn daarom een inzamelactie gestart. Het doel is 50.000 euro op te halen.

Met de opbrengst van deze donaties willen ze helpen de begrafenis van hun moeder Michel te bekostigen en bij te kunnen dragen aan de toekomstige revalidatiekosten van Anneke. Op het moment van schrijven is bijna 10.000 euro opgehaald.

De vermeende schutter is nog altijd niet opgespoord. De politie heeft een andere foto van hem verspreid zoals hierboven te zien is.

De verdachte is 1.70 lang, heeft een licht getinte huid, een normaal postuur en kort zwart haar. Ten tijde van de schietpartij droeg hij een donkere jas model parka, hieronder droeg hij een kledingstuk met een capuchon. Vuong is ook bekend onder zijn bijnaam ‘Lucky’.

Minh Nghia Vuong is vlucht- en vuurwapengevaarlijk. Heeft u informatie over zijn verblijfplaats, bel dan met 0900-8844, of anoniem via M op 0800-7000. U kunt ook bellen met Team Criminele Inlichtingen op 088 – 661 77 34.


6 REACTIES

 1. Ik denk dat deze klote Vietnamees, al lang in zijn land zit!
  Hanoi of Zuid Vietnam, maakt niks uit daar ben ik geweest.
  Mooi Land daar en een mooie vriendin hier, en dan dit ook
  nog. Wat een p#nis is die vent man !!!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Nederland heeft toch openland grenzen , deze klootzak kan zo vluchten via Duitsland of België , via schiphol zal niet lukken
  gemodereerd

 3. Die Loempia brengt zijn achtervolgers steeds op een dwaalspoor. Vluchtauto’s worden steeds in R’dam en omgeving gezien en gevonden alsof hij daar gevonden qil en zal worden. MI is die allang het land uit. Zulke gemeenschappen zijn hecht en helpen mekaar met en zonder dwang.
  gemodereerd

 4. Ik noem deze man voor het gemak een moordenaar.
  Ik denk dat vluchtroutes kleiner worden!
  Hij is op de vlucht geslagen en heeft geen rust.
  Hij hoeft maar één fout te maken om zijn leven tot een hel te maken.
  gemodereerd

 5. OM moet het verhogen naar50.000 Euro , als mensen hem dood of levend brengen bij de politie
  gemodereerd

 6. Zijn leven is al een hel.
  Alleen zijn penis nog afhakken!
  Alles was van te voren al gepland voor deze moord. Hij is allang in Vietnam. Ver in de dorpen is hij veilig en door niemand te traceren.
  En zeker geen gebrek aan mooie vrouwen…….
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.