vrijdag, juni 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAutomobilist krijgt epilepsieaanval; trapt gas in waardoor wielen spinnen

Automobilist krijgt epilepsieaanval; trapt gas in waardoor wielen spinnen

-

Does Travel - naar Suriname

Een 58-jarige automobilist heeft dinsdagmiddag een epilepsieaanval achter het stuur van zijn Mark X gekregen tijdens het rijden. Dit gebeurde rond 13.00u aan de Kernkampweg in Suriname.

Tijdens de aanval trapte hij het gas in, waardoor hij tegen zijn voorrijder botste en zijn voorrijder vervolgens ook op zijn voorrijder knalde. Doordat de bestuurder op de pedalen drukte begon de achterste wielen te spinnen totdat de banden versleten waren.

Tijdens het spinnen is de linker achterband geknald.

De politie van Munder kwam ter plaatse voor onderzoek en schakelde een ambulance in om de bestuurder naar het ziekenhuis af te voeren voor medische hulp. Alle drie voertuigen hebben schade opgelopen.

De politie heeft de zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Mensen met epilepsie mogen niet rijden…..nergens ter wereld. Volgens mij is dat hier ook zo. Dus deze bestuurder moet een fikse boete krijgen …gelukkig is niet tegen een voetganger, fietser of iemand op een brom geknald…die zou nu helemaal verpletterd zijn….:-(


  gemodereerd
 2. Zeker is deze automobilist ook patient van mijn huisarts, die grappenmaker liet zijn assistent, zonder met mij gepraat te hebben, de doktersverklaring uitschrijven toen mijn rijbewijs vernieuwd moest worden, terwijl ik toen al wist dat mijn ogen niet in orde waren en ik nieuwe lenzen moest krijgen, omdat ik ’s avonds niet meer veilig achter het stuur kon plaatsnemen.


  gemodereerd
 3. Is het bij familie en vrienden en de huisarts of specialist bekend dat deze man last heeft van epilepsie aanvallen. Bij deze is het zeer onverantwoord om deze persoon achter het stuur te laten kruipen. Is het een eenmalige onvoorziene aanval dan is het niemand te verwijten, dus familie en artsen hou deze man in de gaten voordat hij een gevaar op de weg wordt.


  gemodereerd
 4. Was dit zijn aller 1e epilepsie aanval in zijn leven ?
  Was hij sws een epilepsie patiënt?
  ZO JA waarom achter het stuur ?


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES