vrijdag, mei 17, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidZeer onhygiënisch restaurant in Nieuw-Amsterdam onmiddellijk gesloten

Zeer onhygiënisch restaurant in Nieuw-Amsterdam onmiddellijk gesloten

-

Does Travel - naar Suriname

Bestuursambtenaren van de afdeling Milieu en Gezondheidsdienst (MGD) en het BO-kantoor Nieuw-Amsterdam hebben op donderdag 19 januari restaurant AFU onmiddellijk gesloten vanwege onhygiënische toestanden en het niet naleven van de vergunningsvoorwaarden.

Bij controle door de bestuursambtenaren is gebleken dat de hygiëne in en rondom de keuken zeer slecht is, waardoor terstond overgegaan moest worden tot sluiting van de zaak.

Het restaurant is in opdracht van districtscommissaris Mohamedsafiek Rajab tot nader order gesloten.

Bekijk hier meer foto’s van de aangetroffen situatie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
 1. DC Moh. Rajah, wat bedoel je met tot nader order? 3 Mooie woorden die de laatste tijd vaak gebruikt wordt; tot nader order! Deze smerige Chinezen moeten permanent gesloten worden. Vergunning intrekken, zo simpel is dat. Ik vraag me af of deze varkens uit diezelfde vieze keuken vraten als waarin ze het lekkere eten voor de klanten klaarmaakten.


  gemodereerd
 2. steeds meer restaurants , lappen het aan hun laars , wat een bende , mensen wij en velen gaan al jaren niet meer uiteten , ook niet bij de grotere restaurants , veel te duur en wij en velen hebben het geld niet , en groentes en fruit zijn nu ook al een luxe , en als je zelf wat wilt planten , dan schrik je wat zaaigoed kost of stekjes en zwarte aarde


  gemodereerd
 3. @Filia 100% met u eens. Ze moeten permanent gesloten worden. Ze vormen een gevaar goor de volksgezondheid wat het land weer veeel geld kost. Nu gaan ze opruimen en na een maand is het weer smerig.. Zal dan een les zijn voor de rest. Chinezen staat wereldwijd bekend als varkens. Permanent sluiten deze vieze winkels.
  Daarom…hoe moe ik ook ben…ik kook zelf. En als ik echt ye moe ben om te koken, eet ik een brood


  gemodereerd
 4. Vieze potten en pannen alles vies niets te verteren alles vreten ratten smerig door water te kort, dan pannen en Potverdorrie potverteren in oerhollands taal . Ik bedoel deze ene keer niet de lesbo’s en dikke vette konten die verteren potten alle soorten potten he’@iam . Hun worden ook Potten genoemd. Maar ik noem hun pannen.


  gemodereerd
 5. Restaurant houders moeten nu een hygiene cursussen gaan volgen…. laatste tijden komt heel veel voor dat restaurant houders erg onhygienisch zijn ….


  gemodereerd
 6. Het is toch droevig met het controlesysteem op eetgelegenheden in in ons Su.Waarom krijgen deze smerige overtreders steeds de gelegenheid om alles in orde te maken om daarna weer vrolijk verder te gaan.Is dit onze werkwijze van handhaven en de bevolking beschermen???? Waarom wordt wordt het adres niet bekend gemaakt ????.Waarom de vergunning van deze overtreders niet voor een langere periode ingetrokken?


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES