zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVrouw (52) dood na steekpartij; 43-jarige muzikant aangehouden

Vrouw (52) dood na steekpartij; 43-jarige muzikant aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

Een 52-jarige vrouw is in het ziekenhuis aan haar verwondingen overleden na een steekincident afgelopen nacht aan de Mexicodreef in Utrecht. Het zou gaan om de 52-jarige Rubia Egers (foto).

Haar partner, de in Suriname geboren 43-jarige muzikant Jurgen G., is door de politie kort na het incident aangehouden en wordt nu verhoord. De politie is een onderzoek gestart naar dit tragische incident.

Volgens De Telegraaf was er sprake van een ruzie tussen de twee, in de nacht van maandag op dinsdag. De vrouw werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht, waar ze later aan haar verwondingen overleed.

De verdachte Jurgen G. zou een eigen muziekformatie hebben genaamd Jur & Friends. Op Facebook schreef de Utrechtse Christel: “Deze lafaard heeft mijn tante vermoord. Mijn lieve tante Rubia. Dit had u niet verdiend!”

opening
Fernandes Express
BODO Party

2 REACTIES
  1. die lafbekken hebt je hier in Suriname ook , direct grof geweld gebruiken met steekwapens of vuurwapens , deze klojo’s moeten opgeruimd worden , we weten niet hoe het daar in Nederland gaat als ze opgesloten worden , hier lopen ze al na twee dagen weer vrij rond , madam en collega’s hebben het hier voor het zeggen en niet het OM


    gemodereerd
  2. Jeetje. Wat erg.. dit had ze idd niet verdiend.
    Condoleances en sterkte aan de nabestaanden😪😪🙏


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES