donderdag, mei 16, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentFrenna op zaterdag 4 maart live in Suriname

Frenna op zaterdag 4 maart live in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Black & Sexy en Evenic, presenteren de populaire Nederlandse rapper en zanger, Frenna, op zaterdag 4 maart 2023 live in Paramaribo.

De zanger, rapper, event organisator en labelbaas behoort tot de top van de Nederlandse scene en heeft in zijn carrière al veel mijlpalen aangetikt. Na een reeks uitverkochte events in 2022, waaronder zijn eigen festival 7Fest, het ‘Highest’ concert en twee shows met SFB in AFAS Live en Ziggo Dome Amsterdam, gaat het eindelijk gebeuren: Frenna komt naar Suriname!

De geboren Haagse rapper brak in 2014 definitief door als onderdeel van de rapformatie SFB (Strictly Family Business). Tegenwoordig is Francis Junior Edusei, zoals hij eigenlijk heet, met meer dan twee miljoen Spotify luisteraars per maand ook als soloartiest zeer succesvol.

Frenna scoorde meerdere nummer-1 hits en wist met zijn derde album ‘Francis’ de meest begeerde muziekprijs binnen te slepen, namelijk een Edison Pop Award. Ook verbrak hij in 2018, samen met collega artiest Lil’ Kleine, het tot dan toe gevestigde Spotify-record voor meeste streams in vierentwintig uur met de single ‘Verleden Tijd’. Het nummer stond zes weken op nummer één in de Nederlandse hitlijsten.

Eind 2019 zette hij een nieuw record op zijn naam: zijn muziek werd toen al meer dan 325 miljoen keer beluisterd en deze mijlpaal leverde hem de status als meest gestreamde Nederlandse Spotify artiest op. Alle releases van Frenna zijn bij elkaar opgeteld inmiddels goed voor meer dan 2 miljard streams wereldwijd, een bijzondere prestatie waarvoor hij onlangs nog een award kreeg.

Voor zijn vele fans in Suriname, die lang hiernaar hebben uitgekeken, geeft de topartiest op 4 maart een concert compleet met live band te Copacabana Boulevard, Anton Dragtenweg. Kaarten zijn vanaf woensdag 25 januari verkrijgbaar bij de bekende voorverkoop adressen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
 1. Winkeliers gaat u zich beveiligen tegen rovers ,vanaf midden febr,weer zo,n geval op bezoek


  gemodereerd
 2. heeft de jeugd hier wel geld , of wordt er nog verschillende inbraken gepleegd voor dat die frenna hier optreed


  gemodereerd
 3. Copacabana Boulevard, Anton Dragtenweg

  Noch nooit hiervan gehoord dat zo een plaats bestond aan de Anton Dragtenweg.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES