Autowrakken langs Majellalaan na 3 jaar opgeruimd: zorgden voor rattenplaag 

3
Autowrakken langs Majellalaan na 3 jaar opgeruimd: zorgden voor rattenplaag 

De buurtmanager van het ressort Kwatta-Paramaribo, brigadier van politie Daniella Emeliesie, heeft zondag aan de Majellalaan in Suriname opgetreden en autowrakken laten verwijderen. Ze ging over tot opruiming, omdat ze klachten van de buren binnenkreeg over een rattenplaag, die volgens hen veroorzaakt zou worden door de verzameling autowrakken. 

Deze waren langs de berm ter hoogte van het bedrijf van een monteur geplaatst. De zaak is reed opgedoekt, maar de eigenaar liet de wrakken staan. Volgens buurtbewoners stonden de autowrakken langer dan 3 jaar daar.

De buurtmanager doet een beroep op de samenleving om zich niet schuldig te maken aan dit soort praktijken en zodoende ziektes te voorkomen. Ze zegt aan de redactie van Waterkant.Net dat de politie hiertegen streng zal optreden.

De gemaakte kosten zullen op de eigenaren worden verhaald.


3 REACTIES

 1. Dan moeten jullid gelijk slle bermen doen. Ook de troep, de eethuizen, bij jullie maatjes. Kijk frederikastraat bij de monteurzaak en rommel verzamelaar.
  gemodereerd

 2. “De gemaakte kosten zullen op de eigenaren worden verhaald.”
  hopelijk weten ze deze asociale varken te vinden.
  verhuizen en je rommel achterlaten geeft je denk niveau aan. Ik zal zijn huis niet willen zien…zal op een agu-ping lijken
  gemodereerd

 3. nogmaals de reactie , debby bedoel jij de Frederikastraat in Welgelegen , dicht bij de Kwatta weg , daar zijn veel paarsen
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.