vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAutomobilist met cocaïne bolletjes aangehouden te Moengo

Automobilist met cocaïne bolletjes aangehouden te Moengo

-

Does Travel - naar Suriname

Tijdens een anti-drugs actie van een gemengd politie team van Regio Oost, werd deze automobilist te Moengo vandaag langs de weg staande gehouden. Bij controle werden meerdere cocaïne bolletjes bij hem aangetroffen.

Veelal worden deze bolletjes in Suriname door drugskoeriers te Moengo of Albina geslikt of verstopt in de anus of vagina, om vervolgens te smokkelen naar Frans-Guyana.

De verdachte is na zijn aanhouding vervoerd naar het politiebureau te Commewijne. Zijn auto, een zwarte Toyata Vitz, is in beslag genomen. Recherche Oost zal het verder onderzoek verrichten.

Volgens de woordvoerder van de Surinaamse politie, Milton Bisschop, gaat de politie geen uitdaging uit de weg en zal zeker terugcounteren om de criminaliteit aan te pakken. In het Oosten is de regio commandant commissaris Melvin Pinas actief hiermee bezig met zijn team”, aldus Bisschop.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
 1. Goede actie van de politie. Ga zo door!
  Zie hem zitten. Mamma look a boo-boo. Werken??? Wat is dat? Snel geld maken is beter en daar word je ook niet moe van.


  gemodereerd
 2. je hoort niet dat die criminelen hard aangepakt worden , amoksi dat wilde jij en brunswijk toch


  gemodereerd
 3. Geweldige aanwinst voor de samenleving. Je bent jong en in de bloei van je leven. Dan verwacht ZE Santokhi dat je een bijdrage aan de opbouw van dit land levert want dat was zijn belofte; voor de opbouw van Suriname moet iedereen bijdragen. Niet alleen de inwoners met Aziatische roots.
  Kijk hoe de Afro zichzelf neerzet. De vooroordelen jegens hen worden keer op keer bevestigd. Ze houden niet van werken. Ze adoreren het snelle geld.Misschien wordt het tijd dat Frankrijk heel dat gebied platgooit!


  gemodereerd
 4. Nou …het opschrift op zn t-shirt zegt genoeg…..hustler. Voor lange tijd opsluiten deze vieze ratten. Jammer dat ze hem biet in frans guyana hebbem gepakt.


  gemodereerd
 5. Zou het niet beter zijn om deze personen door te laten reizen nadat er is geconstateerd dat er drugs zijn ingeslikt of wordt gesmokkeld. Bij deze wel gelijk de signalementen doorgeven aan de Franse grenspolitie zodat ze gelijk worden opgepakt en zwaarder bestraft worden. In Su is het in beslag nemen en heengezonden worden, dus deze dames en heren zijn niet bang voor de straffen in Su.


  gemodereerd
 6. Ach had men dan anders verwacht! Heel moengo is na de klote geholpen door deze gasten, het is hier sodom en gommora. Kijk ze maar hangen bij klokhouse, Sie mien, Jong Tjien Fa, en ga zo maar verder. Het zijn gewoon ordinaire criminelen, warvan de grootste de VP is. Na het vertrek van de Suralco is het afgedaan met mijn mooie Moengo, en zal ik de dagen al gepensioneerde mijn leven als wachter moeten doorbrengen met alles wat ik hier heb opgebouwd te beschermen. Sarie Torie.


  gemodereerd
 7. Jullie zullen zeggen dat ik discrimineer, maar als dit jochie een beurs had gehad dan hoefde hij zich niet bezig te houden met dit soort zaken.
  Trouwens het was voor medici anale doeleinden.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES