zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVerkoopstand op stoep verwijderd door bestuursdienst

Verkoopstand op stoep verwijderd door bestuursdienst

-

Does Travel - naar Suriname

De bestuursdienst van Kwatta heeft vrijdag in opdracht van districtscommissaris (dc) Mohamedsafiek Radjab een verkoopstand op een stoep op de hoek van de Derde Rijweg en Hendrikstraat verwijderd.

Het Burger Informatie Centrum (BIC) van Wanica-Noordwest meldt, dat betrokkene eerder door ressortleider Sarwan Ramsukul aangemaand was om de stand te verwijderen, maar nooit daaraan gehoor had gegegven.

Volgens het BIC klaagden weggebruikers dat door de stand het verkeer onoverzichtelijk was. De burgervader was daardoor genoodzaakt om de opstal te laten verwijderen.

De bestuursdienst kreeg bij de actie assistentie van buurtmanager Shatish Badal.

Het BIC laat weten dat betrokkene een aanvraag voor de stand mag indienen bij de dc en dan toestemming zal krijgen om die volgens de regels neer te zetten.

opening
Fernandes Express
BODO Party

5 REACTIES
 1. Ik hoop dat ze The Coffee Box ook verwijderen. Zien ze dat niet?? Of moet er eerst in auto in vliegen???
  Iemand met kinderwagen of rolstoel kan niet op trottoir lang.


  gemodereerd
 2. De bestuursdienst van Kwatta heeft vrijdag in opdracht van districtscommissaris (dc) Mohamedsafiek Radjab een verkoopstand op een stoep op de hoek van de Derde Rijweg en Hendrikstraat verwijderd.

  Dit moet ook door de dc van Paramaribo Centrum worden overgenomen en alle straatverkopers van de dr. Sophie Redmonstraat, tussen de Maagdenstraat en Saramaccastraat, voor de Volkskredietbank, Saramaccastraat, Jodenbreestraat, alle straten in Paramaribo.

  Het moet verboden worden om op trottoirs waar voetgangers moeten gaan, verkopers daar hun waar/producten verkopen.

  Een plee is om te poepen en te pissen,
  Een weg is voor verkeerdeelnemers,
  Waar er een zebrapad is daar horen voetgangers over te steken
  Verkeersborden zijn er voor verkeersdeelnemers, die zich aan de verkeersregels moeten houden, deze te kennen en toe te passen en aan te houden, voor de juiste en goede orde, veiligheid en het verkeer voor alle deelnemers goed en vlot verloopt en er geen ongelukken gebeuren,
  Een trottoir is voor voetgangers om te gaan,
  Afval hoort thuis in een afvalzak/afvalbak en in de daarvoor bestemde plek op de straat te worden geplaatst voor de vuilophaaldienst,
  enz.

  Regels moeten er zijn en daar moeten Surinamers zich aan gaan houden. Dat wild west, neks no fout hoort thuis in het oerwoud, niet waar in Paramaribo, Wanica en vele districten,

  Zij die de regels niet kennen, keihard aanpakken en hoge boeten daarvoor geven. Ook degenen die hun afval op straat gooien. Keihard aanpakken. Daarnaast ook de straten in Paramaribo 1/6 jaar na 14.30 uur tot 18.00 uur laten schoon vegen, bij een twee keer voor 1 jaar, 3 de keer en meer 2 jaar lang. Hierdoor zullen er genoeg schoonmakers in Paramaribo, Suriname zijn die weten wat hun te wachten staat. Een kliktelefoon maken, wie een andere betrapt dat die afval op straat gooit een foto maken en dit door geven aan de vuilschoonmaak dienst van OW. Suriname zak hierdoor een schoon land worden en Surinamers zullen goede manieren leren.


  gemodereerd
 3. @Passant
  Roerend met je eens. Het probleem bij een groot deel van de bevolking is : het zich niet (willen) houden aan regels. Soms is er sprake van onverschilligheid, dan weer van een attitude probleem. Scholing, scholing en nogmaals scholing kan/zal hopelijkerwijs verandering teweeg brengen. Ook al zijn we dan drie generaties verder. Valt me telkens op na terugkeer vanuit het buitenland hoe vies niet alleen Paramaribo, maar het hele land eruit ziet. Vooral de vieze/vuiler straten, trottoirs en bermen vallen op.


  gemodereerd
 4. debby welke coffee box bedoel jij , in welke straat , en wist jij dat er bijna geen trottoir hier in Paramaribo zijn , jou vrienden wilden er geen geld voor uitgeven liever hun zakken vullen , een project van jou lover , de nieuwe charlesburgweg , werd voorzien van voet en fiets-brompaden , nou debby het zijn nu parkeerplaatsen geworden , en voetgangers en fietsers moeten gebruik maken van de weg waar auto’s rijden , wat een mooi project he , o ja en na een fikse bui staat alles onder water


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES