dinsdag, april 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameSLM weer operationeel in regio met eigen toestel

SLM weer operationeel in regio met eigen toestel

-

Does Travel - naar Suriname

Surinam Airways heeft bekend gemaakt dat na afronding van alle formaliteiten, haar B737-800 toestel, de PZ-TCV, hedenochtend 23 januari haar eerste regionale vlucht van Paramaribo naar Curaçao en Aruba v.v. mocht uitvoeren.

Sinds de komst van dit toestel op 29 december 2022 hebben alle actoren onvermoeid samengewerkt en kon recent het einde van een succesvol infaserings traject worden ingeluid.

Vooralsnog zal slechts de route Paramaribo – Curaçao – Aruba worden onderhouden omdat het aanmeldingsproces van de PZ-TCV bij de FAA in de USA naar alle waarschijnlijkheid de komende week zijn afgerond.

Hierna zullen met het eigen vliegtuig ook de vluchten naar Miami worden uitgevoerd. Airhub Airlines zal in de komende week de vluchten naar Miami uitvoeren.

Met het hebben van eigen vliegend materieel en identiteit aan boord wordt een nieuwe periode ingeluid, meldt de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
 1. SLM, VERGEET DE NDP MENTALITEIT EN BETAAL SNEL AL JE SCHULDEN EN MAAK GEEN SHOW OP ANDER MANS KOSTEN.


  gemodereerd
 2. “eigen vliegend materieel”

  Overdreven gedoe alemaal.

  Er is nog 1 schroefje eigen materiaal.
  Leasen is geen eigendom, zeker niet voor een antieke roestbak!


  gemodereerd
 3. Graag alle informatie delen. Andere sites komen met minder florissant nieuws. Zo schijnt er een deal gesloten te zijn voor een bedrag ergens rond de 250.000 us per maand aan huur. Voor een periode waarbij de totaalsom komt op ruim 23 miljoen aan lease geld. Terwijl dit tweedehands toestel momenteel een waarde heeft van ongeveer 8 miljoen us.

  Laten we hopen dat dit geld terug verdiend word. Want volgens mij hebben we te maken met een stelletje koekenbakkers, die koste wat kost de slm willen handhaven. Prima maar doe het dan op een verantwoorde manier….


  gemodereerd
 4. mensen , ze kunnen nooit die 75 miljoen US$ schuld terug betalen , deze nietsnutters verwachten gewoon dat santokhi de schulden betaald met het geld van het volk , en ook de kosten van het leasen van deze oude kist , en mensen ze zullen zeker geen winst maken met die kleine vluchten, en straks ook niet naar Miami , American Airlines stopt in maart met hun vluchten , want het brengt niets op , en straks willen ze ook een vliegtuig die naar Amsterdam kan vliegen , santokhi zal natuurlijk dat vliegtuig betalen met het geld van het volk , santokhi je moet van vele Surinamers ophouden om slm te steunen , en heel veel Surinamers willen graag dat deze regering opstapt , 30 maanden geleden hebben velen op deze regering gestemd , omdat ze dachten uit die rotzooi van de ndp te komen , maar echt na 30 maanden verder is het nog slechter geworden , en deze regering steunt het gewone volk niet , maar de rijken en vele bedrijven zoals de slm , dus ook deze regering bakt er niets van


  gemodereerd
 5. mensen we horen niets van de slm , wij zagen wel beelden dat het vliegtuig met waterkanonnen is onthaald op dat eiland , maar waren er wel passagiers of was president santokhi soms de enige passagier , want het is zijn slm , overgenomen van bouterse die de slm zijn eigendom vond


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES