dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidInzamelingsactie voor zieke ex-parlementariër Carl Breeveld

Inzamelingsactie voor zieke ex-parlementariër Carl Breeveld

-

Does Travel - naar Suriname

De 67-jarige Surinaamse ex-parlementariër Carl Breeveld is ziek. Volgens zijn familie heeft hij naar alle waarschijnlijkheid uitgezaaide prostaatkanker en moet hij op zeer korte termijn naar Nederland voor onderzoek en behandeling. Verder onderzoek en behandeling is niet mogelijk in Suriname. 

Breeveld is niet in bezit is van de Nederlandse nationaliteit en kan daardoor geen beroep doen op een Nederlandse zorgverkering. Alle kosten moeten dus zelf betaald worden.

De kosten worden geschat op 45.000 euro. Vanuit een samenwerking met Suriname (Stichting Man Mit Man) wordt dit bedrag gezamenlijk ingezameld.

In Suriname wordt een bedrag van 15.000 euro ingezameld en in Nederland wil de familie het resterend deel van 30.000 euro ophalen. 

De familie heeft voor de 30.000 euro een GofundMe inzamelingsactie opgestart. Via deze pagina kan een donatie gegeven worden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

23 REACTIES
 1. Deze gast was een corrupte parlementaire, en was altijd tegen Nederlandse regeringen. Ik zou geen koper cent doneren


  gemodereerd
 2. ja hy had moooie praatje…..alle leugens van alle regering lijder die stelen en roven…van het land ….zullen in zo situatie belanden. Hij verdiende as lid van dna en doe veel geld….waar zijn de geld allemaal…wat heeft hy voor het volk gedaan en vr SU….nu doet hy een beroep…op het volk….maar nooit hy aan de volk gedacht


  gemodereerd
 3. Wat is het toch met al die Surinamers die zogenaamd op Nederland schelden en voor rotte vis uitmaken maar voor een medische behandeling bij hetzelfde Nederland smeken voor een behandeling. Waar zijn Bordo en en Brunswijk? Je hebt zoveel geld verdiend maar geen stuiver opzij gelegd?


  gemodereerd
 4. Ik geef geen reet!! Nu gaat hij naar NL voor hulp! Was hij niet die altijd NL afkraakte!!! En nu de zelfde NL bedelen! Wat een Riool Rat zeg!! Niks geven mensen uit NL!!! Dat zelfde had je met Die Dilip Sardjoe!!! Alleen hij heeft het alles zelf bekostigd in NL!!


  gemodereerd
 5. Prostaat kanker met uitzaaiingen dat overleef je niet,alle chemokuren en bestralingen ten spijt, je had je regelmatig moeten testen vanaf je vijftigste jaar


  gemodereerd
 6. Ik wens dhr. Breeveld het allerbeste toe, maar ik vraag mij af of het Kobie, PAE, Baab of any andere onbekend persoon was of zo’n inzamelingsactie vr hem georganiseerd zou worden door Mang Miet Mang. Ik heb b.v. niet veel, maar wel een woning dat van mij is, ik zou alvast mijn woning onderpand zetten om wille van mijn gezondheid. Ik weiger te geloven dat dhr. Breeveld, zijn vrouw en kinderen geen eigendommen hebben waarmee ze dit bedrag kunnen ophoesten. Ik weiger ook te geloven dat dhr. Breeveld geen auto of auto’s heeft ook zijn vrouw heeft naar alle waarschijnlijkheid haar eigen auto, ik weiger te geloven dat zijn kinderen het op de fiets doen. Als ik in de plaats van dhr. Breeveld was, zou ik mijn bezittingen beginnen te verkopen en als mijn vrouw en kinderen daadwerkelijk van mij houden, dat ze ook hun bezittingen zouden verkopen om mijn gezondheid. Ik denk echt niet dat hij een inzamelingsactie nodig heeft, ik kan mij wel vergist hebben, maar echt wel ik denk niet dat hij en zijn familie geen bezittingen hebben. Beste heer Carl Breeveld ik wens u alle kracht toe en zal vr u bidden dat u genezen wordt. God bless.


  gemodereerd
 7. Dacht dat god hem steunde, niet dus. Kerkelijke mensen zeggen dat god alles kan………..


  gemodereerd
 8. @keneth….je haat is zo diepgeworteld dat je zelf in tijd van ziekte, nood, zo harteloos bent. Voor ziekte gaat iemand in de rij staan. Dit overkomt hem nu….jij weet niet wat jou morgen overkomt en wat voor hulp je nodig gaat hebben. En geloof me….die hulp gaat uit een hoek komen vanwaar je het niet had verwacht. Je hoeft geen kopere cent te zetten maar ik weet zeker dat als jij zijn hulp nodig zou hebben, hij je met alle liefde zou helpen. Gog bless you my friend Keneth.


  gemodereerd
 9. Beste Keneth, zou jij ook de bewijsstukken erbij willen doen van alle corrupte handelingen van dhr. Breeveld. Anders moet jij je mapangpang bek dicht houden. Altijd de eerste zijn om mensen te bekladden zonder bewijs. De kern van de zaak is een inzameling voor deze beste man. Je bent niet verplicht eraan mee te doen. Dus heel simpel Keneth, scroll verder als jij niet swilt doneren en laat dat oordeel aan degene die daarover gaat, aub.


  gemodereerd
 10. Nederland moet hem geen visum geven , laat hij naar cuba gaan , zal zeker goedkoper zijn en dat zal de familie toch wel kunnen betalen , echt inzamelingactie om de familie zeker vet te mesten , en als die man dood gaat moet er zeker weer een inzamelingactie komen om de dode naar Suriname te brengen


  gemodereerd
 11. Maar wat voor hulp kun je nog verwachten bij uitgezaaide kanker? Het woord zegt het al: Uitgezaaid. Dit is met chemotherapie ook niet te bestrijden. Je moet de uitzaaiing voor zijn door op tijd de celwoekering te voorkomen. Hetzelfde was toen ook met Mw Rijger. Dus een crowdfunding heeft geen zin, waarschijnlijk voor eigen gebruik. De artsen hier in Nederland weten ook dat zij niets of niet veel meer kunnen doen bij metastasen.


  gemodereerd
 12. Ik vond hem altijd integer. Iemand die zijn hart op de goede plek had voor Suriname.
  Ik wns hem sterkte en beterschap!


  gemodereerd
 13. Iedereen moet zijn mond houden feit is wel dat als de Chinees op sterven ligt hij voor financiën bij zijn familie kan aankloppen. Uit schaamtegevoel zal de Chinees Noet voorstander zijn van een inzamelingsactie. Vooruit maar zal een kleine donatie van **** SRD doen.


  gemodereerd
 14. Het geld kan bij een ieder die een bijdrage geeft bij de belaating worden afgetrokken.

  De gezondheidszorg in Suriname wordt hiermee duidelijk aangegegen dat een ieder onder lijdt.

  De regering van Suriname en de regering Nederland zullen hun goede samenwerking nog duidelijker hiermee aan de Surinamers moeten laten merken, opleidingen, equipment, enz.

  Suriname heeft Nederland nodig en omgekeerd, bij de onafhankelijkheidsverklaring was ook afgesproken dat Nederland Suriname zou ondersteunen tot het op eigen benen door zou kunnen gaan. Op dit moment kan Suriname nog niet op eigen benen staan en daarom kan Nederland zo als was afgesproken in alles, cq medische hulp voorzien, waardoor patienten in Suriname ook geholpen kunnen worden.

  Dit is een schoolvoorbeeld dat aangeeft dat hulp nodig is in Ziekenhuizen voor patienten in Suriname.

  Ik wens hem het beste toe, maar ook ziekenhuizen, personeel, de patienten in Suriname.

  Suriname heeft Nederland heel hard nodig op dit moment met de vele uitdagingen waarmee het te maken heeft. Nederland kan niet doen of haar neus bloed.

  Mensen gaan dood in Suriname.

  Samen Werken, Samen Sterker


  gemodereerd
 15. Als er niet snel een goede oplossing komt tussen de ministeries van beide landen, zullen nog vele Surinamers naar Nederland komen voor medische hulp of dood gaan in Suriname.

  Er is hulp nodig voor de patienten in ziekenhuizen in Suriname.


  gemodereerd
 16. Donatie is op basis van vrijwilligheid, en menselijke goedheid
  om het maar zo te zeggen! Als je wilt doneren is goed, wil je
  dat niet is ook goed. Niemand koopt een ziekte of een kwaal
  kan iederéén overkomen.( ik hoop dat de zieke beterschap
  kan, en zal vinden.)

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 17. Velen, haten Nederlanders, maar als de tijd daar is, wil een ieder, gebruik maken van de kennis en rijkdom van de Nederlanders.

  Als u iets zaait en goed verzorgd, zal u ook iets moois oogsten.
  Henkes, heeft gelijk, misschien heeft hij niet op zijn woordkeuze gelet.

  De bewijzen, zijn bij de zieke meneer!
  Hopelijk gaat het niet de graf in.
  De tijd is gekomen, nu de raad.

  Betrokkenen, heel veel sterkte in deze niet verwachte tijd.


  gemodereerd
 18. Waarom will breedveld de duivel laten wachten? Hij had zijn ziel reeds verkocht voor 10 gouden penningen. Ai boi karma kon teki ing. Kan een massale paarse gebed je niet redden?


  gemodereerd
 19. Carl laat je niet gek maken door de azijnpissers, de mensen die voor jouw een geldinzameling houden wens ik veel succes. Wie wilt geven is fantastisch, wie niet wil doneren, tja, het ga je goed.
  Carl, sterkte🙏🏼🙏🏼

  Trouwens, wat heeft ziek zijn (en hulp zoeken) te maken met je politieke opvatting.


  gemodereerd
 20. pony kijk naar jou vriend ddb , die durfde niet naar Nederland , hij ging naar cuba en de slm moest hem brengen en later weer ophalen
  als je als president een land uitscheld en ook zijn koning gaat het over politiek , maar jou vriend weet niet wat echte politiek is hij is nog dommer dan een paarse schijtluis
  wie is de grootste azijnpisser , ja jou vriend ddb


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES