Automobilist ziet z’n gestolen spullen op Facebook en maakt afspraak met 14-jarige verkoper

7
Laptop-facebook

De 14-jarige S.L. heeft donderdag gestolen koplampen en ruitenwisser te koop aangeboden aan de rechtmatige eigenaar. De koper herkende de ruitenwissers meteen, omdat hij die gewaarmerkt had.

Uit het onderzoek blijkt dat de koper de spullen op Facebook te koop aangeboden zag. Hij reageerde hierop en maakte vervolgens een afspraak.

Een tiener en een taxichauffeur kwamen op de afgesproken locatie aan. Ze werden meteen door de reeds ingeschakelde politie aangehouden. Omdat de taxichauffeur niets van de zaak afwist werd hij met een ernstige waarschuwing heengezonden.

De verdachte werd in opdracht van het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld wegens heling. Hij verklaarde bij de politie dat hij de ruitenwissers en koplampen had gekocht. In het belang van het onderzoek is S.L. overgedragen aan Jeugdzaken.

De goederen die bij hem zijn aangetroffen zijn door de politie in beslag genomen. Die zullen aan de rechtmatige eigenaar worden afgestaan.


7 REACTIES

 1. opsluiten deze kleine crimineel want deze worden de abomo’s van de samenleving straks. Welke snotaap van 14 koopt en verkoopt spullen en betaald taxi om hem rond te rijden….opsluiten…is gewoon een kleine dief!
  ouders…..als je ziet dat je kinderen met spullen of geld thuis komen waarvan ze geen verklaring voor hebben,,,,ie kan wiep deng want dan zijn de met verkeerde dingen bezig.
  Ik mocht vroeger niet eens een boek zomaar meenemen naar huis. Mn moeder vroeg altijd: weet je vriendinnetje haar moeder dat ze je een boek heeft geleend?? Mn ouders hadden ook altijd contact met andere ouders… ik zal niet zeggen dat we nooit kattenkwaad uithaalde, dat niet, maar het bleef bij kattenkwaad. We stalen niet, we vochten niet, we maakten geen kabaal op straat, niets niets.

 2. Gewoon een notoire dief aan het begin van z’n duistere “carri√®re”. Opsluiten zonder enig pardon.

 3. Een tiener en een taxichauffeur kwamen op de afgesproken locatie aan. Ze werden meteen door de reeds ingeschakelde politie aangehouden. Omdat de taxichauffeur niets van de zaak afwist werd hij met een ernstige waarschuwing heengezonden.
  Ben benieuwd wat deze ernstige waarschuwing behelsde. “Vraag voortaan aan je klanten wat ze op de plaats van bestemming gaan doen” Wat een koekebakkers die Su politie.

 4. De kans is groot dat de taxichauffeur er achter zit. Als hij zonder gedegen antecedenten controle is heen gezonden is er een ernstige fout gemaakt. Immers: vaak worden jongeren gebruikt in dit soort transacties omdat zij een lichte straf krijgen.

 5. Deze 14 jarige crimineel heeft de juiste mentaliteit om in de komende dertig tot veertig jaar de tweede Surinaamse multinational uit de grond te stampen.

 6. klopt henkes en als deze knaap straks sterft krijgt hij een uitvaart met staatseer , als santokhi de scepter nog zwaait
  ,en mocht die taxichauffeur er iets mee te maken hebben , dan hem als eerste verwijderen , maar geen uitvaart met staatseer toch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.