donderdag, mei 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVrouwelijke arrestanten Geyersvlijt naar Centrale Penitentiaire Inrichting en politie cellenhuis Santo Boma

Vrouwelijke arrestanten Geyersvlijt naar Centrale Penitentiaire Inrichting en politie cellenhuis Santo Boma

-

Does Travel - naar Suriname

In totaal 29 vrouwelijke arrestanten in Suriname zijn zaterdag vanuit het vrouwen cellenhuis verbonden aan politiebureau Geyersvlijt, overgeheveld naar de Centrale Penitentiaire Inrichting (CPI) en het cellenhuis van politiepost Santo Boma.

Wendell Pinas, hoofdvoorlichter van KPA, bevestigd tegenover Waterkant.Net dat negen vrouwelijke arrestanten momenteel in CPI zijn ondergebracht.

Vanwege renovatiewerkzaamheden die op bureau Geyersvlijt uitgevoerd zullen worden, was het noodzakelijk de vrouwelijke arrestanten elders onder te brengen.

Vernomen wordt dat bijkans negen vrouwelijke arrestanten naar de vrouwenafdeling van CPI zijn overgeplaatst en de overige 20 vrouwelijke arrestanten zijn overgeheveld naar het cellenhuis van politie Santo Boma. De mannelijke arrestanten van politiecellenhuis Santo Boma zijn overgeplaatst naar Huis van Bewaring (HVB).

Pinas zegt dat het Korps Politie Suriname (KPS) gevraagd heeft om medewerking van KPA voor de overplaatsing, hetgeen zij ook hebben verleend. Voor verdere details verwees Pinas de redactie naar KPS.

De overplaatsing van de arrestanten zorgde zondag tijdens het arrestantenbezoek voor enige commotie, daar de families niet op de hoogte waren van de nieuwe ontwikkelingen. Ook Surinaamse advocaten hebben hiermee te maken gehad.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. arrestanten en hun advocaten zijn losers , verdomd waarom zit een arrestant in het gevang , hij/zij heeft toch criminele handelingen verricht en daarom zitten ze in een cel , maar dit soort advocaten zullen nooit een slachtoffer bijstaan , want dan weten ze niet hoe ze een crimineel in de ogen moeten kijken


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES