dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijVIDEO: Speech president Santokhi in verband met Chinees Nieuwjaar

VIDEO: Speech president Santokhi in verband met Chinees Nieuwjaar

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse president Santokhi heeft in verband met het Chinees Nieuwjaar bovenstaande videoboodschap naar buiten gebracht.

Het Chinees Nieuwjaar, ook wel bekend als het Lentefestival of Lentefeest, is één van de belangrijkste Chinese feestdagen. De Chinezen gaan dan massaal op vakantie naar hun familie waardoor er een ware volksverhuizing ontstaat. De traditie kent een duur van 15 dagen.

Het Chinese jaar Huangdi 4720, het Jaar van het Konijn, begint op zondag 22 januari 2023.

Bekijk de speech van de president hier:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Dit doet u toch weer goed ZE Santokhi. Het siert u dat u als volkspresident de Chinezen een hart onder de riem steekt. De hardwerkende Chinezen en ondernemers zijn te vaak slachtoffers van zwarte rovers waarbij deze laffe beesten onnodig geweld gebruiken. Spreek ze moed in en laat zien dat zij niet alleen staan in de strijd tegen de rovers. Geef ze privileges want dit land heeft hen hard nodig. Het rioolvolk mag u afvoeren.


    gemodereerd
  2. Waar zijn de konijnen met hun reacties gebleven van wkn. Normaliter staan er vol met scheld hatelijke op allerlei reacties.


    gemodereerd
  3. president gisteren stond india hoog in het vaandel , vandaag china , morgen zeker cuba , overmorgen zeker venezuela , en daarna rusland , noord korea , turkey , marokko , dus u houdt van contacten met schurkenstaten , reken erop dat de rest van de westerse wereld zo dadelijk Suriname links laat liggen


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES