zondag, juni 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameSLM maakt maandag inaugurele vlucht met Sabaku

SLM maakt maandag inaugurele vlucht met Sabaku

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) is in de startblokken om maandag de inaugurele vlucht met haar nieuwe kist Sabaku uit te voeren, namelijk naar Curaçao en Aruba.

President Chandrikapersad Santokhi heeft op zaterdag 21 januari de mededeling gekregen dat SLM, samen met de Civil Aviation Safety Authority Suriname (CASAS) de laatste zaken correct heeft kunnen afhandelen met betrekking tot de B737-800. Het gaat om het vliegtuig dat op 3 januari 2023 is ingezegend door de vliegmaatschappij op de Johan Adolf Pengel International Airport.

Gezien deze afhandeling volgt voor de SLM en haar stakeholders het volgende grote moment. Op maandag 23 januari zal de SLM de eerdergenoemde inaugurele vlucht met haar eigen B737-800 uitvoeren. Het is de route PY635 naar Curaçao en Aruba.

De SLM zal trachten ook met dit vliegtuig de service naar haar zeer gewaardeerde passagiers te verbeteren, meldt de Communucatie Dienst Suriname.

Santokhi heeft zich vanaf zijn aantreden eraan gecommitteerd het bedrijf samen met het regeerteam, de directie, vakbond, actoren binnen de luchtvaartsector, en het personeel wederom gezond te maken.

Het besluit om een toestel in eigen beheer voor de regionale route aan te schaffen maakt deel uit van het beleid van de regering. Het voornemen is om in 2023 ook voor de Mid-Atlantische route een vliegtuig aan te schaffen.

Nieuwe aanwinst SLM geland op luchthaven Zanderij

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
 1. de slm geeft nu zelf duidelijk aan dat president santokhi , met geld van het volk hun heeft gesteund dat ze nu een vliegtuig hebben voor regionale vluchten , en ook met het geld van het volk alle salarissen van de slm nietsnutters heeft betaald , en dat er binnenkort een vliegtuig komt die de naar Amsterdam zal vliegen , echt dit is misbruik maken van gemeenschapsgeld president , ach dit jaar zal u en uw regering vallen en de slm zal ook eindelijk vallen


  gemodereerd
 2. mensen kijk goed naar die foto van dat vliegtuig sabaku , het eind van de rechtervleugel staat haaks op de vleugel , dat noemen ze toch vleugellam


  gemodereerd
 3. Intussen wacht ik nog steeds op mijn claim afhandeling sinds juli 2022.
  Ik weet niet waar het aan ligt maar het personeel, en dan bedoel ik in ieder geval de klantenservice en diegene die claims afhandelen, van SLM is zwaar incompetent, klantonvriendelijk en kunnnen niet fatsoenlijk communiceren.
  Als ik zou moeten beoordelen aan de hand van mijn ervaring hoe SLM zijn bedrijfsvoering voert, dan denk ik dat ze het niet lang gaan uithouden.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES