zaterdag, mei 25, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieKlopjacht op levensgevaarlijke Vietnamees die vrouw doodschoot in Zwijndrecht

Klopjacht op levensgevaarlijke Vietnamees die vrouw doodschoot in Zwijndrecht

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Nederland is een klopjacht gestart op de 49-jarige Vietnamees Minh Nghia Vuong, die wordt gezocht voor de dodelijke schietpartij bij een winkelcentrum in Zwijndrecht.

De politie verdenkt hem van het doodschieten van een vrouw (66) gistermiddag op de parkeerplaats bij het winkelcentrum. De verdachte schoot ook de 38-jarige dochter van de vrouw neer. Zij raakte zwaargewond. De dochter is de ex van de schutter, zegt een woordvoerder van de politie.

Volgens de politie is Minh Nghia Vuong een beruchte crimineel die eind jaren 70 van Vietnam vluchtte naar Nederland. Zijn naam duikt al in 2001 op bij politie en justitie. Hij is dan lid van een criminele bende die gewapende overvallen pleegt op juweliers in Zoetermeer. Zo bereidt hij onder meer een overval voor door een gat te maken in het dak van een postkantoor, schrijft het Algemeen Dagblad.

In een opsporingsbericht deelt de politie de naam, het signalement en een foto van de man. Zo droeg hij tijdens de schietpartij een donkere parka, met daaronder een kledingstuk met capuchon. Volgens de politie is de man vlucht- en vuurwapengevaarlijk.

Een woordvoerder van het OM benadrukt dat de man levensgevaarlijk is en dat mensen daarom direct 112 moeten bellen als ze hem zien.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
 1. in Amerika zal die gast direct doodgeschoten worden , dat moeten ze ook doen in Nederland en ook hier in Suriname , maar hier in Suriname durven ze dat niet , iemand die 15 mensen vermoord heeft kan gewoon vrij rond lopen en ook nog dreigende taal uitspreken , gisteren was hij ook aan het woord bij de crematie van zijn grote vriend sardjoe , en brunswijk en nog meer van die gasten die het woord namen , nou een en al poppenkast toch


  gemodereerd
 2. Klopt grootste poppenkast met onbetrouwbare crew. Geen Jan Klaassen en Katrien maar fascisten, drugscriminelen, verkrachters, bankrovers ach het tuig dat dit land kapot gemaakt heeft.


  gemodereerd
 3. @ WAT

  No spang alles op zijn tijd, ze schijten allemaal in hun broeken
  Om die man wat je bedoelt, te veroordelen! Maar de goede man
  daar boven, vergeet niet!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES