dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGewapende roofoverval gordijnenzaak Ringweg Noord: slachtoffer gekneveld achtergelaten

Gewapende roofoverval gordijnenzaak Ringweg Noord: slachtoffer gekneveld achtergelaten

-

Does Travel - naar Suriname

Vijf criminelen hebben afgelopen middernacht een gordijnenzaak aan de Ringweg Noord in Suriname tot hun doelwit gemaakt.

Vernomen wordt dat een echtpaar in het pand woonachtig is. Op een gegeven moment kwam de heer des huizes naar buiten om te urineren. Op dat moment werd hij door de daders overmeesterd, die hem de woning binnen sleurden en gekneveld achterlieten.

Vervolgens maakten de daders 3.000 SRD, een iPhone 13 Pro en een voertuig van de benadeelde buit.

Volgens de benadeelde kon hij zich na enige tijd bevrijden, waarna hij de buren opbelde, die op hun beurt de Surinaamse politie hebben ingeschakeld.

De politie van Geyersvlijt was ter plaatse voor onderzoek. Van de rovers ontbreekt nog elk spoor. De slachtoffers bleven ongedeerd.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
  1. debby jou vrienden doen dit , en debby hier hebt je nog niet dat ze een telefoon kunnen traceren , maar zie jij dat jou vrienden verdomd niets alleen ondernemen , in dit geval met 5 klojo’s , wist jij dat je met een kogel alle vijf kan dood schieten , zonder telefoon


    gemodereerd
  2. Nice wheels. Altijd goed om te weten dat de overheid Chinese autofabrikanten in het hart sluit. Waar anders je centen in investeren, je moet wel.
    Wat kun je anders doen, personeel investeren?


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES