maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAangehouden lid van 'gang' werd al maanden gezocht door politie

Aangehouden lid van ‘gang’ werd al maanden gezocht door politie

-

Does Travel - naar Suriname

De buurtmanagers van het politiebureau Uitvlugt, de Majoors van politie R. Nibte en R. Tevreden, hebben op donderdag 19 januari door hun kordaat optreden erger kunnen voorkomen bij een vechtpartij. Die was uitgebroken tussen enkele leerlingen van de H.G. Sylvesterschool aan de Franchepanestraat en enkele leerlingen van vermoedelijk omliggende scholen, meldt het Korps Politie Suriname.

Naar aanleiding van het voornoemde gebeuren hebben deze buurtmanagers met ondersteuning van de politie van Jeugdzaken en de overige buurtmanagers van Commewijne en Nieuwe Haven, na bekomen informatie van de buurtmanager van Zorg en Hoop, de Agent van politie 1e klasse Ch. Grot op vrijdag 20 januari een onopvallende surveillance op touw gezet.

Volgens die informatie zouden enkele jongens van de ’24 gang’ enkele leerlingen van de Christus Koningschool te lijf gaan.

Tijdens die onopvallende surveillance werden door de politieambtenaren voor de St. Paschalisschool enkele jongens staande gehouden, die de aanwezige leerlingen molesteerden. Bij deze jongens werden aangetroffen en in beslag genomen scherpe voorwerpen en een ziplock zakje met vermoedelijk ‘Yamie’. Deze jongens die tot de gang behoren, werden vervolgens overgebracht naar het politiebureau Nieuwe Haven.

De Surinaamse politie meldt dat één van de gangleden al maanden voor een gepleegd strafbare feit werd opgespoord door de afdeling Jeugdzaken. Hij werd direct aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar de afdeling Jeugdzaken.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. Sosso blakkaman bakka…pffff wanneer gaan we peren ons te gedragen als normale burgers????? Wanneer die hindoestaan, javaan chinees of indiaan iets bereikt inde maatschappij zijn het altijd die blakkamang die vinden dat ze gediscrimineerd worden. Maar die oen moes ben go na skoro..oen ben wakka en lul lul na stratie, zoekoe trobie…..dan moeten jullie over een paar jaar niet klagen.
  Ik bem daarom blij dat er toch nog creolen zijn die studeren en wt vn hun leven maken.
  Kijk maar baar de marrons…..heeeeeel veel doen hun best…ze openen hun winkeltjes..hun kapsalons etc etc. Foto negre’s kunnen ook haren vlechten maar willen het blijven doen onder die manjaboom op t erf..terwijl.doe dames uit het binnenland beetje bij beetje hun legale zaakje opzetten…..ze zijn ook begonnen onder een boom of op een sula, maar ze willen vooruitkomen en een echte business ervan maken. Petje af voor ze. Foto negre moes tek voorbeeld anders zijn we over een paar jaar NIKS waard. We balanceren al op die rand…me bar joe!


  gemodereerd
 2. Gevecht van de ene groep primaat, tegen de andere groep.
  Laat ze maar lekker uitmoorden, dan is er minder last in
  de toekomst.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. Kijk daar de toekomst van Sur.in de politie pickup bak zitten als kraboe’s in een ton.So so lafu


  gemodereerd
 4. Deze nietsnutten een flinke pakslaag geven en dumpen in de cel. Dit soort figuren hebben helemaal geen nut in de samenleving.


  gemodereerd
 5. Ik vermoed dat het hier om terroristen en kakkerlakken gaat waarvan Sampie beweert dat dit soort niet te kans krijgt om zich verder te ontwikkelen.Ach achterlijke kerel geef je ogen eens de kost dan zul jij zien dat dit soort zelf ervoor kiest om zich niet te ontwikkelen.


  gemodereerd
 6. deze jeugd , zal geen waarde zijn voor Suriname , moeten deze klojo’s ook herstelbetalingen krijgen als nazaat sunder , jij kunt die jeugd nog niet eens in het gereel houden , Nederland moet direct het excuus intrekken van de slavernij , deze gasten zijn nog erger dan de slavenhandelaars


  gemodereerd
 7. wiep deng boeng .

  En dit moet de toekomst van Suriname voorstellen?

  Geen toegevoegde waarde ! Nu niet , gister niet en in de toekomst zeker niet.
  Dit zullen de opvolgers zijn van de onwetende gemeenschap in Suriname.


  gemodereerd
 8. In de jaren 50 en 60 werd de dagoe-wagie in en om Par’bo gebruikt om zwerfhonden op te pakken. Het hedendaagse tuig is vele malen valser, dus de hoogste tijd om de dagoe-wagie in ere te herstellen en deze honden van de straat te halen.
  Voor de nieuwe generatie: een dagoe-wagie is een omgebouwde bromfiets waar aan de achterkant een metalen bak met tralies aan vastzit.


  gemodereerd
 9. Vieze kakkerlakken zijn het!

  Kijk ze mooi liggen, beetje opschuiven tegen elkaar liggen en dan besprenkelen met wat benzine. En de fik er in.

  Deze kakkerlakken voegen toch niks toe.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES