donderdag, mei 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitieman houdt dief aan die twee keer thuis bij hem inbrak

Politieman houdt dief aan die twee keer thuis bij hem inbrak

-

Does Travel - naar Suriname

De 50-jarige notoire dief Binjamin F., die een al aantal vonnissen op zijn naam heeft staan, heeft tot twee keer toe thuis bij een politieman ingebroken.

Donderdagmiddag belde de schoonmoeder van de politieambtenaar hem op en gaf hem door dat er in zijn woning aan de Beekhuizenweg in Suriname was ingebroken. Zijn vrouw heeft de inbreker gezien, waarna ze hem achterna is gegaan.

De politieman ging snel naar huis en zette een zoekactie op touw, die resulteerde in de aanhouding van de notoire dief.

Uit het onderzoek blijkt dat de verdachte donderdag twee shutterglazen heeft gelicht en zich via die opening toegang tot de woonruimte heeft verschaft. Hij rukte ongeveer 5 meter installatiekabel weg en zette een gascilinder klaar om die weg te nemen.

Nadat hij gesnapt was rende hij weg met achterlating van de gascilinder. De politieman hield de verdachte aan met in zijn bezit de installatie kabel. Hij werd na zijn aanhouding aan de politie van het ressort overgedragen.

Bij de voorgeleiding bekende de verdachte eerder thuis bij dezelfde politieman te hebben ingebroken. In het belang van het onderzoek is Binjamin voor twee inbraken in verzekering gesteld door de Surinaamse politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
 1. Tegenwoordig zijn dieven niet meer bang om in te breken bij agenten. Want een grotere dieven zitten in de regering.


  gemodereerd
 2. Als hij hem had doodgeschoten zou je horen , hij kon op zn voeten schieten.
  Wie gaat de mensen vergoeden voor geleden schade???
  Opruimen die gasten.
  Jogi en Gayadien, we zijn veilig?? Overdag durf je niet eens op straat te lopen. Als de dieven de juiste huizen kiezen mi no e spang.
  Geen moord maar neem daar je geld. Zij hebben ons in de ellende gestort


  gemodereerd
 3. debby , hebt jij een hekel aan hindoestanen ( jij noemt ze bij naam) , en jij spoort jou vrienden hier aan om bij hindoestanen( jij noemt ze bij naam) een bezoek te brengen en om alles te stelen , maar niet vermoorden , nou gek , en jij praat over ons , nogmaals gek jij bent geen Surinamer , maar een domme Nederlander


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES