zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijDilip Sardjoe zes maanden na oplopen hersenvliesontsteking overleden

Dilip Sardjoe zes maanden na oplopen hersenvliesontsteking overleden

-

Does Travel - naar Suriname

Vandaag vond in Suriname de uitvaart plaats van de bekende ondernemer Dilip Sardjoe. Hij kwam na ziekte op 15 januari jongstleden op de intensive care in Nederland te overlijden. Tijdens de uitvaartplechtigheid sprak chirurg Chander Mahabier, die hem intensief heeft begeleid, over zijn gezondheid.

Sardjoe werd op 17 juli 2022 met spoed opgenomen in het AZP in Paramaribo. Hij was verward en kon niet op zijn benen staan. Onderzoek wees uit dat hij een hersenvliesontsteking had. Op 23 juli 2022 werd hij overgeplaatst naar het Erasmus Medisch Centrum (EMC) in Rotterdam. Daar werden veel en ingewikkelde onderzoeken gedaan naar de oorzaak van de ontsteking. Deze bleef echter onduidelijk.

Op grond van aannames werd de behandeling gestart en het leek goed te gaan. In een redelijk goede toestand werd hij op 11 oktober 2022 overgebracht naar een revalidatiecentrum om aan te sterken voor zijn vertrek naar Suriname.

Op 15 oktober 2022 kreeg hij echter een zware epileptische aanval in het revalidatiecentrum en werd hij met spoed opgenomen op de intensive care van het EMC. Vanaf toen was het een rollercoaster, waarbij sommige behandelingen aansloegen en andere weer helemaal niet, aldus Mahabier.

Op 12 december heeft hij voor het laatst kunnen spreken met zijn gezin en familie. Op zaterdag 14 januari bleek het niet goed te gaan waarna de familie terug ging naar Nederland, alwaar de ondernemer op zondag 15 januari de geest gaf.

Vandaag vond zijn uitvaart plaats. De geleerden hebben volgens dr. Mahabier nimmer kunnen vaststellen wat de oorzaak van de hersenvliesontsteking is geweest.

opening
Fernandes Express
BODO Party

14 REACTIES
 1. Hersenvliesontsteking wordt veroorzaakt door een virus of door een bacterie. Er bestaan twee soorten hersenvliesontsteking: bacteriële en virale hersenvliesontsteking. De virale vorm komt vaker voor dan de bacteriële, maar de bacteriële is gevaarlijker. Blijkbaar had hij de bacteriële vorm.
  R.I.P. meneer Sardjoe


  gemodereerd
 2. Iedereen draagt het virus eh de bacterie die hersenvliesontsteking veroorzaken, bij zich Ze leven in je neus en keelholte en kunnen actief worden bij lage weerstand. Het virus of de bacterie gaat via je bloedbaan naar je hersenen.


  gemodereerd
 3. Triest verhaal mang, artsen in suriname en nederland of ze nou mahabier, jantje, pietje, rietje of kees heten etc maar allemaal dubieus en ingewikkeld doen en praten ,ik weet het mijn moeder ook recent triest overleden zelfs doodsoorzaak niet bekend ze kon ook niet meer lopen. Nederland geen medische goeie land. Net zo nederland zoals suriname. Deze getroffen familie wens ik: Familie veel sterkte met deze grote verlies. Echt erg, maar nederland is sterfland no 1 ik rouw nog steeds om mijn gestorven familie. Arts zei tegen mij na overlijden van moeder. “Tijd heelt wonden.”


  gemodereerd
 4. Vroeger zei men dat je niet aan geld en bloemen mocht ruiken want er zou een worm in kunnen zitten die je hersens aantast.


  gemodereerd
 5. @ moen

  Dus als ik je goed begrijpt, draagt iederéén deze virus. Bij bepaalde aanhangers van de NDP, kan dat niet gebeuren.
  Domweg omdat ze geen hersens hebben, om een paar te noemen, @ Debby DBB en nog paar van die losers.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 6. en toch met staatseer naar het crematorium gebracht , dus regering elke boef , crimineel en zeker ook moordenaars die dood gaan krijgen een uitvaart met staatseer zeker en de gewone burger moet betalen , foutje regering , hopelijk valt deze regering snel


  gemodereerd
 7. @wat….op welk gebied was Sardjoe een crimineel? Ik heb nl nooit iets daarover gehoord. Of loop ik achter? Ben benieuwd. Vertel.


  gemodereerd
 8. @zwartmans en @wat aan jullie en nog andere reactie gevers die nog gaan komen. Toon a.u.b. Medelijden met deze grote man en grote verlies neem zijn voorbeeld. Jullie @zwartmans @wat en nog een paar parasieten kankeren op alles en nog wat zelfs op vrouwen uit dubai zijn voor jullie niet veilig. Waarom jullie geen ziekte in jullie rotkop dagelijks rotzooi van jullie rothoofd lezen is triest of krijgen jullie telefoontje of voedsenpakket van de duivels. Echt meer dan triest vele reactiegevers op wkn met roze worn in hun hart en kop. Toon a.u.b. Respect parasieten duivel aanbidders reactiegevers op wkn en neem liever zijn voorbeeld!


  gemodereerd
 9. Sandra, wanneer je het land, waar er geen mensen overlijden, gevonden hebt, moet je het hier op Waterkant bekend maken. Afgesproken?

  Ik kan me vergissen omdat ik de uitvaart van Sardjoe niet gezien heb op de TV, maar volgens mij is het niet met staatseer gebeurd. Dat idee, dat door Brunsie werd geopperd, is door niemand anders van de regering overgenomen en als een nachtkaars uitgegaan.


  gemodereerd
 10. Watje, zoals gewoonlijks kraai je weer onzin uit. Met de kleine hersenen van jou kan je het waarschijnlijk ook niet helpen.


  gemodereerd
 11. sandra is weer lekker bezig?
  de ene na de andere domme opmerking komt eruit.

  sardjoe is mede dankzij het roven van de ndp groot geworden
  of is iedereen de miljoenen van de afobaka dam al vergeten?
  de man heeft zijn zooi opgebouwd over de rug van de bevolking en nu zit die rovende elite bevolking hem alle eer te geven
  kijk maar naar bravo met zijn staatseer begravenis en toespraak van fossiel bouta
  elk verhaal waar bouta bravo of chan in voorkomt draait alleen op corruptie en plunderingen van staatseigendommen en gelden
  heb de man niet dood gewenst maar zal er echt geen traan om laten ook


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES